“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

S-a descoperit CAUZA aparitiei cheagurilor de sânge după vaccinarea cu AstraZeneca sau Johnson&Johnson

profimedia 0557581148

Oamenii de știință susțin că au descoperit cauza cheagurilor de sânge care apar în urma vaccinării cu AstraZeneca sau Johnson&Johnson.

Specialiștii susțin că vaccinurile anti-COVID ar putea fi modificate pentru ca rarele reacții adverse să nu mai apară.
Oamenii de știință din Germania susțin că au găsit soluția pentru ca vaccinurile Astrazeneca și Johnson & Johnson să nu mai producă cheaguri de sânge, relatează Financial Times.

Rolf Marschalek, de la Universitatea Goethe, din Frankfurt, studia problema din martie. El spune, într-o lucrare științifică publicată azi, că problema celor două seruri este că acestea duc proteina spike a virusului SARS-CoV-2 în nucleul celulelor. Soluția ar fi ca proteina spike să fie transportată în lichidul intracelular.

Vaccinurile ARN, Pfizer și Moderna, duc proteina spike a virusului direct în lichidul intracelular și, astfel, nu mai produce mutațiile care duc la apariția cheagurilor de sânge.

Johnson&Johnson a luat deja legătura cu laboratorul condus de profesor pentru a implementa o soluție. Practic, trebuie să modifice secvența proteinei spike, astfel încât aceasta să nu se mai dividă și să ducă la alte mutații.

Ștefan Dascălu, cercetător la Oxford: „Un nou vaccin trebuie doar adaptat, deci are nevoie de puțin timp pentru a fi produs”

Ștefan Dascălu a vorbit pentru Aleph News despre noua descoperire a cercetătorilor: „Este vorba despre un mod prin care aceste vaccinuri transmit organismului nostru să producă acea proteină. Aceste probleme de coagulare, practic, ceea ce dumnealor susțin este că metoda de livrare face ca organismul nostru să nu producă versiunea corectă a proteinei spike, ci o jumătate, o versiune incompletă. Versiunea incompletă intră în contact cu anumite proteine și duce la problema cheagurilor. Dacă aceste lucruri au fost identificate, vaccinurile se pot remedia”.

Ștefan Dascălu a mai spus că un nou vaccin are nevoie de puțin timp pentru producție pentru că actualul vaccin trebuie doar să fie adaptat.

Sursa: aleph.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.