S-a declanșat alertă meteo în toată țara! Va fi un adevărat prăpăd în aceste zile. Ultimul anunț al meteorologilor îngrijorează pe toată lumea

Temperaturile din această săptămână se mențin la un nivel minim. Vremea va fi foarte rece, dar pe finalul săptămânii vom avea parte de surprize.

Miercuri, 4 decembrie, vremea se anunță deosebit de rece atât dimineața cât și în timpul nopții. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã, dar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, mai ales pe creste.

Temperaturile maxime se vor încadra între -4 şi 6 grade, iar cele minime între -11 şi -1 grad, mai scãzute în zonele depresionare din centrul ţãrii.

Joi, 5 decembrie, vremea se menține la fel de rece. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 şi 3 grade, mai coborâte în depresiuni.

Vineri, 6 decembrie, se va resimți o creştere faţã de zilele trecute, însă, vremea se va menţine mai rece în primele ore ale zilei.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 şi 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 6 grade, mai coborâte în depresiuni. Izolat se va semnala ceaţã în zonele joase de relief.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.