S-a decis SOARTA ROMANIEI! Jumatatea de vest va fi impartita intre RUSI SI UNGURI!

vph

Vizita lui Vladimir Putin in Ungaria este momentul zero pentru ca de acolo va porni procesul de cucerire al Romaniei.

La prima vedere razboiul pare ca nu se zareste la orizont, dar analizand dedesubturile situatiilor, intr-un viitor scurt Romania va deveni teatrul de operatiuni ale armatelor rusesti.

Inca din 2008, Vladimir Putin a expus lumii intregi planul sau prin care doreste sa detina monopol pe zona Marii Negre. Daca in acea vreme Germania aproba tacit acest proiect pentru ca are atat de mare nevoie de gazele rusesti, acum a venit momentul ca una dintre cele mai mari forte ale Europei sa decida tabara din care va face parte atunci cand Al Treilea Razboi Mondial va incepe. Facand parte din NATO, Germania nu se poate declara neutra asa cum ar fi vrut, ci va fi nevoita sa aleaga de partea cui se va alatura.

Nevoia de gaze nu ii permite sa se certe cu rusii. Daca Germania va ramane in barca NATO, atunci teatrul de operatiuni va deveni Romania. Dupa cum se vede, Putin va incerca sa faca o realitate din visul de secole al Rusiei, iesirea la Marea Mediterana. Serbia si Ungaria vor constitui capete de pod pentru armatele rusesti care urmeaza sa traverseze Romania. Prin Serbia se va ocupa Croatia, prin Ungaria se va pune o presiune uriasa pe Occident.

Vizita lui Putin la Budapesta il declara pe premierul Ungariei, Viktor Orban un aliat de nadejde in olanul Rusiei. Pentru ca jocul lui Orban sa fie rasplatit cu varf si indesat, Putin a hotarat ca a venit vremea sa traseze noile hotare ale Romaniei si astfel tara noastra va fi divizata in doua parti. Vestul se va alipi Ungariei si Estul va ramane sub dominatie ruseasca.

Planul acesta va fi pus in aplicare. fie pe cale pasnica sau chiar razboi. Rusia nu mai are rabdare si dupa ce va termina treaba in Ucraina va intra in forta si in Romania. Sursele de incredere sustin ca este posibil si scenariul pasnic prin care UE si NATO sa renunte la Romania si s-o ofere pe tava Rusiei pentru evitarea razboiului. Indiferent de situatie sau de scenariu, se pare ca soarta Romaniei a fost decisa si nimeni nu va mai putea face ceva.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Problema consta din ce si cat i-a promis doamna Merkel ,premierului Ungariei-acolo ii problema.
    O parere-daca nu ne ocupa cineva -dupa jaful facut in ultimi 25 de ani-clanurile care conduc Romania, ne dizolva ca entitate statala-au cedat :averile solului,subsolului,aerului,industria,sanatatea,invatamantul,copilele vor fi vandute ca sclave sexuale,copii pentru organe.se vor infinta baronate ,baronate conduse de un baron si un bercea mondial,baronat condus de un grebla si cumatrul lui.cei iesiti in castig vor fi grofii unguri ,ei vor ramane cu averea si neveste tinere-ei nu s-au infratit cu Mondiali.Adevarul-adevarat ca ii bine sa tragem semnale de alarma in ceea ce priveste situatia dezastruoasa in care se afla Romania.Media-nu aia manelisata si cu sefi alogeni,ii singura care poate sa mai trezeasca instinctul de supravetuie dupa atacurile asupra bisericii,armata ii ca si desfintata,serviciile au anuntat ca sunt depasite,Si totusi ,cred ca o forta neinteleasa are grije de noi.In toate situatiile de limita-cum ii situatia de azi-o sa apara un miracol.Putin nu doreste nimic de la Romania ,doreste doar o zona destabilizata la frontierele Rusiei,metodele-nu conteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.