S-a aprobat in urma cu cateva minute! 2.000 LEI TUTUROR!

In urma cu putin timp s-a aprobat o noua lege prin care fiecare parlamentar si-a majorat bugetul pentru benzina,cazare si alte cheltuieli cu suma de 2.000 lei, informeaza portalul de stiri aflasitu.ro

Proiectul în acest sens a fost votat cu 293 voturi „pentru”, 2 „împotrivă” şi 31 abţineri.

Totodată, parlamentarii au votat şi modificarea articolului 45 alin. 3 din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, care face refierire la suma forfetară pe care aleşii o vor primi lunar pentru cazare.

„De asemenea, tot în aceste condiţii s-a stabilit şi modificarea articolului 45 alin. 3, în sensul în care, pentru cheltuielile de cazare se primeşte în continuare o sumă forfetară, fiecare parlamentar, indiferent unde va locui, în sensul închirierii unui spaţiu sau în cazul cazării la un hotel, să se încadreze în suma forfetară respectivă”, a spus Ioan Chelaru.

Întrebat despre cuantumul sumei forfetare pentru cazare, Ioan Chelaru a afirmat că suma pe care parlamentarii o vor primi în acest scop va fi de 4.600 de lei. Până acum, suma era de 4.000 de lei.

VEZI SI: Viktor Orban îi dă lovitura de grație Angelei Merkel chiar în Germania

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

5 comentarii

  1. In p..a mea doar parlamentati au drepturi in tara asta , nu e deajuns cat fura !!!

  2. Nu e mult 2000 lei ca si marire ci doar dublul salariului meu ce-s bugetar cu peste 10 ani vechime! multumim pentru asa umilinta!

  3. Bine ca am emigrat

  4. Lasă să manca și gura lor săraci, ca-s flămânzi și muncesc mult si îi doare fundul de atâta munca

  5. Nu văd ziua dreptății

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.