S-a anuntat azi-noapte! A aparut o noua forta politica in Romania. Este CUTREMUR!

Veste de ultimă oră. A apărut o nouă forță în România. Totul a fost dezvăluit în urmă cu câteva ore. Este un adevărat cutremur pe scena politică autohtonă.

Cutremur puternic pe scena politică autohtonă. Nimeni nu se aștepta la un asemenea parteneriat, dar până la urmă s-au făcut jocurile.

A apărut o nouă forță în România
PNL și USR-PLUS au stabilit candidații pentru alegerile locale din această toamnă. Sunt ultimele negocieri pentru finalizarea listelor de candidaţi pentru primăriile de sector din București. S-au purtat negocieri toată noaptea de vineri spre sâmbătă.

Dan Barna, președintele USR, a postat pe pagina de socializare o poza cu titlul „2 a. m. la Guvern”. În poză se văd premierul Ludovic Orban, ministrul muncii Violeta Alexandru și Nicușor Dan. De cealaltă parte a mesei sunt Dan Barna, Vlad Voiculescu, Claudiu Năsui și Dragoș Tudorache.

Aceeași fotografie a fost postată de Violeta Alexandru, cu mesajul „Pentru București”. În schimb, deputatul USR Claudiu Năsui a scris că a ieșit fum alb.

„Avem candidaturi comune la București. Bucureștiul va avea un viitor fără PSD. Nu a fost ușor. Am reușit să avem candidați comuni ireproșabili astfel încât să putem avea un rezultat cu care să mergem în fața electoratului”, a completat vicepreședintele USR.

La negocieri nu a fost niciun reprezentant al PMP, motiv pentru care candidatura fostului președinte Traian Băsescu la Primăria București devine o variantă tot mai posibilă.

S-a aflat și cine ar putea fi candidații PNL-USR-PLUS:

Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 – Radu Mihai (USR)

Sectorul 3 – (PNL)

Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL)

Biroul Permanent Naţional al PNL s-a reunit astăzi pentru a valida candidaţii la alegerile locale din 27 septembrie.
La începutul acestei săptămâni, preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat convocarea Biroului Politic Naţional pentru definitivarea candidaturilor la locale.

„BPN validează candidaţii la preşedintele Consiliului Judeţean şi la primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Practic, sâmbătă luăm decizia legată de toţi candidaţii”, a precizat luni Orban.

El a arătat că, până sâmbătă, fiecare filială judeţeană a PNL are obligaţia de a definitiva candidaţii la toate primăriile.

De altfel, Orban a menţionat şi că discuţiile cu USR PLUS pentru candidaţii la sectoare se vor finaliza până sâmbătă. Liderii PNL şi USR PLUS au avut mai multe discuţii cu privire la candidaţii pentru sectoarele Capitalei.

Pe 16 iulie, BPN al PNL a validat candidaţii la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ şi de preşedinte al Consiliului Judeţean, cu excepţia judeţelor Brăila, Giurgiu, Bihor şi a candidaţilor la sectoarele Capitalei.

Pentru funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ au fost validaţi: la Piteşti – Sorin Apostoliceanu, la Braşov – George Scripcaru, la Galaţi – Bogdan Rodeanu (USR PLUS), la Vaslui – Tudor Polak.

Candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean au fost validaţi: la Argeş – Emanuel Soare, la Bistriţa-Năsăud – Stelian Dolha, la Covasna – Olimpiu Floroian, la Galaţi – George Stânga, la Gorj – Iulian Popescu, la Harghita – Sebastian Buzilă, la Maramureş – Ionel Bogdan, la Mehedinţi – Cristinel Pavel, la Neamţ – Mugur Cozmanciuc, la Satu Mare – Adrian Cozma, la Vaslui – Marius Arcăleanu, la Vâlcea – Cristian Buican.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *