S-a aflat totul! Scrisoarea DEVASTATOARE pe care a primit-o Mirela Vaida după demisia lui Emily de la Acces Direct: “Ești doar o paiață”


Mirela Vaida a primit o scrisoare tulburătoare, după scandalul provocat de plecarea asistentei Emily de la Acces Direct. O româncă, stabilită în Franța îi adresează cuvinte grele prezentatoarei.

Emily Burghelea a provocat un scandal uriaș după ce s-a filmat mărturisind ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii Acces Direc, legat de Vulpița și Viorel. Asistenta susține că Veronica Stegaru este bătută de soțul ei, iar Mirela Vaida și întreaga echipă închid ochii.

Emily și-ar fi dat demisia de la Acces Direct, pentru că nu mai putea suporta și ascunde adevărul despre Vulpița, mai ales că aceasta i-ar fi mărturisit, plângând, ce pătimește din cauza lui Viorel.

Mirelei Vaida i se cere demisia, print-o scrisoare deschisă, după plecarea lui Emily de la Acces Direct
După scandalul provocat de asistenta Emily Burghelea, care și-a dat demisia de la Acces Direct, mărturisind că Vulpița este victima agresiunilor lui Viorel, cea care a fost atacată din toate părțile a fost Mirela Vaida.

Prezentatoarea a fost acuzatăcă închide ochii la bătăile și agresiunile la care este supusă Vulpița și nu ia măsurile necesare. Una dintre cele mai dure reacții a venit die la o româncă stabilită în Franța, care i-a scris un mesaj Mirelei, chiar pe contul ei de facebook.

Dragă Mirela Vaida, încă sunt furioasă după ce am văzut finalul emisiunii pe care te lauzi cu atâta mândrie ca ai moderat-o. Știi ce cred eu, Mirela? Eu și încă mulți alții ca mine? Ești doar o paiață pusă în scaun pentru că “dai bine pe sticlă”, așa cum va place vouă să spuneți în jargonul de jurnaliști.

Da, sună dur, dar dacă ai avea curajul să te uiți în oglindă, ți-ai da și tu seama că te minți singură spunându-ți că ești mai mult decât o paiață, cam cum era Sperie-Ciori din “Vrăjitorul din Oz”.

Și că mi-am amintit de faptul ca ești mamă, ești MAMĂ , dragă Mirela, ești mamă de fată în plus. Cum poți suporta să vezi că o tânăra, fie ea și needucată, de la coada vacii, așa cum zicem noi în popor, vine bătută la voi în platou?

Știu scuzele tale eterne, că dincolo de contactul din platou nu ai nicio altă legătură cu cei doi protagoniști pe care îi aduci de vreo 5 luni în fața noastră!, a scris Alina Nicoleta pe facebook.

Sursa; fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *