S-a aflat de ce umblă „veverița” Beatrice deghizată prin oraș

Cu ochelari, cu o șapcă trasă peste ochelari și cu mască, managerul Beatrice Mahler, fostă pupilă a lui Florian Bodog, a fost fotografiată de paparazzii Cancan la biroul și apoi la vila din Snagov a unuia din furnizorii importanți ai Institutului Marius Nasta, Sorin Alexandru Oprea.

Firma lui Oprea, Sănătatea Press Group SRL, prestează servicii pentru Institutul Marius Nasta din cele mai diverse, sumele fiind spectaculoase. Astfel, doar în pandemie, Sănătatea Press Group SRL a prestat pentru Spitalul „Marius Nasta” de la „servicii de e-learning”, la „servicii de publicitate” și de la „servicii DTP si grafica”, la „servicii organizare eveniment tematic de prezentare a rezultatelor obtinute de grupul tinta”.

Contractele sunt încheiate prin procedura simplificată și prin încredințare directă, dezvăluie Curentul.

Paparazzii Cancan care au urmărit-o pe Beatrice Mahler povestesc că aceasta a venit cu un Uber la biroul lui Oprea unde a așteptat-o șoferul acestuia. După o oră, șoferul a ieșit „ușor agitat și cu întoarceri repetate ale capului, când în stânga, când în dreapta. A tras mașina la scară, un V Classe, apoi a făcut semnul pe care doamna părea să îl aștepte, după ușă. Atunci, Beatrice Mahler a pășit în afara sediului. Șoferul, dintr-o rapidă mișcare, a executat deschiderea portierei, iar managerul de la Marius Nasta a și sărit în mașină.” Oprea a ieșit și el și împreună cei doi au plecat la vila din Snagov a afaceristului.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!