S-A AFLAT DATA LA CARE VA AVEA LOC SFÂRȘITUL LUMII, POTRIVIT PREVIZIUNILOR BIBLICE

sfar-itul-lumii-va-fi-pe-7-octombrie_449505

Ziua apocalipsei a fost stabilită de o organizație americană prin interpretarea scrierilor din Biblie. „Omenirea va fi anihilată”.

O organizație americană creștină a anunțat că sfârşitul lumii va avea loc în data de 7 octombrie 2015. Previziunea apocaliptică este inspirată din texte biblice.

„Potrivit scrierilor din Sfânta Scriptură, se pare că ziua despre care Dumnezeu a vorbit că lumea va dispărea este 7 octombrie. Omenirea va fi anihilată”, a declarat liderul frăției, Chris McCann, potrivit antena3.ro. Avertismentul a fost făcut public prin intermediul unei emisiuni radio, în cadrul căreia s-au prezentat mai multe materiale cu teme religioase. Chris McCann a mai interpretat o scriere biblică în legătură cu data de 21 mai 2011, care prevedea de fapt, începutul judecății, nu apocalipsa.

În opinia liderului organizației, ziua de 7 octombrie reprezintă a 1.600-a zi de când a început Judecata finală. Chiar dacă a fost anunțată apocalipsa, postul de radio își continuă programul și pentru următoarele zile. Sfârșitul lumii a fost fost un subiect de interes nu doar pentru creștini, bazându-se pe informațiile oferite de Biblie, ci și pentru oamenii de știință. Evenimentul este descris ca un dezastru de mari proporții, care va distruge omenirea de pe Pământ. Fizicienii au susținut că Universul a fost creat în în urma Big Bang, iar sfârșitul va veni odată cu Marea Implozie, un colaps universal. Cercetătorii au promovat conceptul de Ceas al Apocalipsei, un instrument simbolic prin care este evaluat riscul producerii unui cataclism natural, influențat de schimbările climatice. „Încălzirea globală accelerată și înarmarea din domeniul nuclear, sunt două amenințări majore și incontestabile pentru supraviețuirea omenirii”, a declarat Kennette Benedict, în calitate de director executiv al Buletin of the Atomic Scientists (Buletinul savanților din domeniul nuclear), o organizație care utilizează Ceasul Apocaliptic pentru a măsura timpul rămas până la sfârșitul vieții pe Pământ, relata agenția Mediafax, în ediția din 23 ianuarie 2015. În cadrul asociației activează 19 laureați ai premiului Nobel.

Experții sunt de părere că în viitor toate planetele vor fi epuizate de energie, iar Universul va fi cuprins de întuneric.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Nimeni nu stie cind va fi sfirsitu lumii decit Dumnezeu ,ce se comenteza sunt desertaciuni !

Lasa un comentariu