“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

S-a aflat cine este şoferul MORT în accidentul cu Maserati. Dezvăluiri teribile

trei tineri morti maserati accident violent poiana stampei 707026 1

Jurnaliştii bistriţeni au aflat detalii noi despre teribilul accident rutier în care trei tineri şi-au pierdut viaţa sâmbătă seara, pe Pasul Tihuța, pe raza localității Poiana Stampei, în judeţul Suceava.

Se ştie cine este şoferul mort în accidentul cu Maserati. Sunt dezvăluiri teribile. În prim-plan apar doi tineri din Bistrița și unul din Cluj și-au pierdut viața în teribilul accident. Șoferul este din Cluj, iar cei doi prieteni l-au însoţit pentru a proba maşina împreună.

Conform Bistrițeanul, totul s-a întâmplat după ce grupul a plecat de la o petrecere pe DN17. Victimele aveau 24, respectiv 30 și 32 de ani, dar n-au avut nicio şansă din cauza impactului extrem de violent. Când au fost găsiţi de echipajele medicale inconștienți, cei trei prieteni erau în stop cardio-respirator.

„Doi dintre cei trei tineri care și-au pierdut viața în teribilul accident din Pasul Tihuța erau din Bistrița. Bodea Bogdan și Alex Peternel erau foarte buni prieteni. Era un obicei să-și înceapă ziua împreună, la micul dejun. Alex Peternel, cel mai tânăr dintre ei, era clujean la origine, însă se mutase în Bistrița.

Se ştie cine este şoferul mort în accidentul cu Maserati
Bodea Bogdan era divorțat și se întorsese de puțin timp din străinătate. A muncit atât acolo, cât și aici ca agent de securitate. Se pare că totul a pornit la un chef din Pasul Tihuța, la care erau mai mulți prieteni, printre care și Bodea Bogdan și Alex Peternel. Alături de ei era și un prieten din Cluj, care i-a chemat să le arate performanțele unui bolid Maserati pe DN17, noua sa achiziție.

Au plecat la drum, iar la câțiva kilometri, șoferul din Cluj a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit un cap de pod și de acolo a fost aruncat peste firele de electricitate, pe care le-a și rupt. Mașina s-a oprit într-o grădină de lângă șosea.

Surse din anturajul celor trei au declarat pentru Bistriteanul.ro că prietenii i-au rugat insistent să nu plece, dar nevoia de adrenalină a fost mai puternică. Având o presimțire sumbră, la 5 minute după ce au plecat de la cabana din Tihuța, un prieten de-al lor a pornit cu o altă mașină după ei. Când i-a găsit era prea târziu, accidentul era produs, iar toți cei trei prieteni erau fără viață și greu de recunoscut printre fiarele contorsionate ale bolidului. Șoferul era clujean, avea 32 de ani și un copil de doi ani”, se arată pe bistriteanul.ro.

Accidentul i-a şocat şi pe cei de la ISU Suceava
„Din nou, un accident foarte grav s-a produs pe șoselele județului… Un autoturism, în care se aflau trei tineri, s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Poiana Stampei. Toți cei din mașină au rămas încarcerați, fiind în stare de inconștiență. Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și a două echipaje SMURD (B2 + TIM), de la ISU Bistrița-Năsăud.

S-a lucrat zeci de minute pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, iar apoi, pentru resuscitarea lor. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, toți cei trei tineri au fost declarați decedați. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace”, a transmis ISU Suceava pe Facebook.

Suras: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.