S-a aflat cine este româncă de 24 de ani, MOARTA misterios la Londra, într-o cameră de hotel

O româncă de 24 de ani a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra. Tânăra locuia de mai mulți ani în Marea Britanie, iar cazul este unul misterios.

O tânără de 24 de ani, Adela M., din Someș Odorhei, a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra, Marea Britanie.

Adela provine dintr-o familie cunoscută și respectată în Sălaj. Familia sa este destul de cunoscută în comunitate, mama ei fiind consilier local din partea PMP.
Polițiștii britanici au informat autoritățile din România cu privire la acest caz, însă nu au transmis cauzele decesului, relatează publicația locală monitoruldesalaj.ro.

Tânăra locuia de mai mulți ani în Marea Britanie, conform unor surse neoficiale. Familia sa este destul de cunoscută în comunitate, mama ei fiind consilier local din partea PMP.

„Dumnezeu te-a vrut la el! Noi te-am fi vrut aici! Să mă ierți că am plecat de lângă tine, să mă ierți că te-am certat, că nu te-am ascultat când trebuia! Ești sora mea din altă mamă, ai fost familia mea! Iartă-mă ca nu am stat lângă tine… Azi erai aici cu noi Ela! Te iubesc și te voi iubi mereu! Îmi e greu să cred că te voi conduce pe ultimul drum! Drum lin spre îngeri frumoasa mea!”, a scris o prietena a tinerei, pe Facebook.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *