S-a aflat! Ce ascunde, de fapt, Ludovic Orban. Dezvăluirea MOMENTULUI


Marcel Ciolacu, liderul PSD, a lansat vineri seară un atac dur la adresa Guvernului, după ce a anunțat că motivul pentru care Orban a decis să redeschidă cazinourile din 15 iunie ar fi acela că unul dintre consilierii săi are afaceri importante în domeniu. Cu toate acestea, șeful PSD a ales să nu facă numele public.

Un consilier al lui Ludovic Orban are afacere cu păcănele, a susținut liderul PSD Marcel Ciolacu, vineri, la Antena 3, în cadrul emisiunii Subiectiv.

„A anunțat (Guvernul – n.red.) că se redeschid păcănelele. Vă spun eu realitatea: unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”, a spus liderul PSD, vineri seară, la „Subiectiv”.

„Nu deschizi spitale, dar deschizi păcănele …nu deschizi biserici. Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul premier și-ar lua un consilier medic să explice fenomenul și câți oameni au murit fiindcă n-au avut acces în această perioadă la medicamente și la spitalizare. Dacă și-ar mai lua și un consilier preot, unde să își mai ceară iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide spitalele și bisericile”, a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu nu a vrut totuși să îi spună numele.

„Până se termină emisiunea, sunt ferm convins că veţi şti şi dumneavoastră numele”, a mai spus Ciolacu.

A treia etapă de relaxare, anunţată a se aplica începând cu 15 iunie 2020 cuprinde, printre altele, măsuri de relaxare precum: redeschiderea mall-urilor (cu excepţia restaurantelor, a locurilor de joacă şi a cinematografele din interiorul acestor complexuri); posibilitatea deschiderii creşelor, a grădiniţelor şi a instituţiilor tip after-school pe perioada vacanţei de vară; reluarea activităţii de tratament balnear; redeschiderea sălilor de sport/fitness, a operatorilor de jocuri de noroc; redeschiderea piscinelor exterioare etc. Obligativitatea purtării măştilor de protecţie în spaţii închise şi obligaţia instituţiilor şi a operatorilor economici de a asigura, la intrarea în sediu, în mod obligatoriu, a triajul epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor sunt o parte dintre restricţiile care se menţin şi după 15 iunie.

Toate aceste măsuri de relaxare se aplică, potrivit Hotărârii CNSU, cu obligaţia respectării normelor de prevenire stabilite prin ordin comun al ministrului Sănătăţii şi al miniştrilor de resort, în funcţie de obiectul de reglementare.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.