S-a aflat! CAND intră Bucureştiul în carantină! Documente de la Ministerul Sănătăţii

Bucureştiul ar putea intra în carantină încă din acest weekend, conform informaţiilor pe care jurnaliştii de la Antena 3 le-au obţinut de la Ministerul Sănătăţii.

Se ştie când intră Bucureştiul în carantină! Documente de la Ministerul Sănătăţii. Conform sursei citate, autoritățile din București cer intrarea în carantină a orașului.

Astfel, municipiul Bucureşti ar putea fi carantinat chiar în acest weekend. Antena 3 a obţinut în exclusivitate aceste informaţii de la Ministerul Sănătăţii.

„Măsurile ar putea intra în vigoare chiar de săptămâna viitoare. Carantină în București. Cum va arăta carantina de weekend

Măsuri de carantină în weekend în Capitală:

– închiderea mall-urilor

– închiderea sălilor de fitness

– circulaţie condiţionată de declaraţie pe proprie răspundere

– putem circula în caz de urgenţă medicală

– putem circula pentru îngrijire persoane vârstnice

– putem circula pentru achiziţionare alimente esenţiale

Citiți și:  Arafat anunta NOI RESTRICTII! Devin obligatorii în România de sâmbătă!

– interzicerea părăsirii localităţii

– interzicerea circulaţiei pe timp de noapte între orele 18:00-05:00”, notează Antena 3.

Amintim cum arată ultimul bilanț referitor la situaţia cazurilor noi de infectare cu Covid-19. La data de 19 martie 2021, în România a fost stabilit un record negativ de cazuri în secțiile de ATI. De asemenea, a fost stabilit un record negativ şi în cazul deceselor provocate de Covid-19.

Reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică au publicat au anunţat ultimele date. Acesta arată că au fost înregistrate 5.593 cazuri noi de infectare cu Covid-19 şi 143 decese. Din cauza teribilei boli infecţioase, 1.313 de persoane au fost internate la ATI în România în ultimele 24 de ore.

Sursa citată a dezvăluit că până vineri, 19 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 886.752 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19.

Citiți și:  Arafat anunta NOI RESTRICTII! Devin obligatorii în România de sâmbătă!

GCS a transmis că 798.985 de pacienți au fost declarați vindecați după ce au contractat Covid-19. Față de ultima raportare şi în urma testelor efectuate la nivel național, au fost înregistrate 5.593 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2. Acestea au fost cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.105 persoane au fost reconfirmate pozitiv cu noul coronavirus.

Până la data de 19 martie 2021, 22.020 de persoane diagnosticate cu Covid-19 au decedat, conform Antena 3.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!