S-a aflat! Apare o nouă forță pe scena politică în România!

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionut Stroe, a vorbit într-o conferinţă de presă despre negocierile purtate de liberali în vederea fuziunii cu ALDE și PMP. În ciuda divergențelor din interiorul PMP, Ionuţ Stroe a transmis că liberalii rămân deschişi negocierilor.

Purtătorul de cuvânt al PNL a anunţat că în privinţa negocierile pe care liberalii le poartă cu ALDE, a avut loc prima întâlnire pentru negocieri.

„Astăzi a avut loc prima întâlnire între cele două comisii de negociere, aş putea aprecia că a fost un start foarte bun al acestor discuţii, a avansat considerabil această idee a fuziunii celor două partide şi după prima întâlnire despre care aş putea să spun că a fost una consistentă, vă pot înştiinţa că s-au armonizat viziunile celor două partide, s-au stabilit câteva obiective comune şi bineînţeles s-a definitivat un parcurs procedural pe care ambele structuri de conducere ale celor două partide urmează a-l valida în cadrul conducerilor lor pentru a avea acest congres de fuzionare cât mai curând posibil.

Citiți și:  News alert Conducerea PSD, REACTIE FULGER după atacul liberalilor la Alexandru Rafila

Noi, PNL, suntem încrezători, după această primă întâlnire, că probabil săptămâna viitoare putem avansa chiar data congresului de unificare”, a spus liberalul Ionuț Stroe.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *