S-a aflat adevarul! Dezvăluiri șocante despre Klaus Iohannis! Președintele a fost șantajat!

O dezvăluire incendiară îl vizează direct pe Klaus Iohannis, despre care se spune că ar fi fost șantajat. Informația a fost făcută publică la un post de televiziune

Laura Codruţa Kovesi s-ar fi folosit de un dosar pentru a-l şantaja pe preşedintele Klaus Iohannis. Și ar fi urmărit astfel o nouă numire în fruntea DNA. Această dezvăluire a fost făcută de Sebastian Ghiţă într-o intervenţie la Realitatea TV. Fostul deputat a contnuat să o atace pe Kovesi, pe care a acuzat-o că i-ar fi coordonat pe controversaţii procurori Onea şi Negulescu de la DNA Ploieşti.

Fostul deputat mai susţine că ar fi fost arestat ilegal într-unul din dosarele sale. Ghiţă a dat publicităţii fragmente din încheieri ale instanţei prahovene. „Am suficientă experienţă, şi aveam şi atunci, să îmi dau seama că, la momentul la care la Braşov începuse să se ţeasă şi desţeasă aranjamente juridice, toate acele lucruri vor fi îndreptate împotriva familiei Iohannis. Şi că doamna Kovesi organizează o capcană prin care vrea să obţină o nouă numire la DNA, şantajându-l pe preşedinte, ceea ce a şi făcut”, spune Ghiţă. Fostul deputat o învinuieşte tot pe Laura Codruţa Kovesi pentru abuzurile de la DNA Ploieşti: „Îmi este clar că ceea ce au făcut Negulescu şi Onea a fost o acţiune dirijată şi încurajată de Codruţa Kovesi, capul, şefa grupului infracţional organizat de la DNA Ploieşti”.

Sebastian Ghiţă susţine că, în 2017, într-unul din dosarele sale, nu ar fi fost citat şi ar fi fost pus un avocat din oficiu care ar fi spus instanţei că e de acord cu cererile DNA Ploieşti. „La procesul la care mi s-a emis mandatul, a fost chemat un avocat din oficiu, un domn Părău. Nu ştiu dacă are vreun aranjament cu Portocală sau nu. O să aflăm. Dar acest domn Părău a apărut acolo ca avocat din oficiu şi m-am trezit că scrie negru pe alb, aveţi documentele. Domnul Părău, avocatul meu, e adevărat venit din oficiu, a spus:

„Domne, eu sunt de acord cu ce zic procurorii, avocat fiind, susţin ideea procurorilor de a-mi aresta clientul”. Ar fi fost emis unui nou mandat de arestare, susţine fostul parlamentar. Tot el spune că decizia nu ar fi fost comunicată: „Un judecător care vede că se întâmplă lucrul ăsta nu îşi dă seama că e un proces aranjat? Şi mai mult, îmi iei şi dreptul de a contesta acest lucru, nu îmi comunici decizia, după 7 zile faci o notă internă, doar tu cu tine judecător, şi declari că dreptul pe care tu l-ai decis, tu judecător spui „cu drept de apel în 3 zile de la comunicare” şi după 7 zile, zici „a fost o eroare materială dreptul ăsta”. Câteva zile mai târziu, instanţa ar fi decis că a apărut o eroare materială. Fostul parlamentar acuză că ar fi fot arestat ilegal. Avocatul Antonio Enache Pârâu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *