“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

S-a aflat adevărul despre Traian Băsescu! Ce făcea fostul preşedinte: Dacă simțea miros de sânge…

1 traian basescu mediafax 1024x681 1

Este informaţia momentului despre fostul preşedinte! Puţini ştiu cum se comporta, de fapt, Traian Băsescu în spatele uşilor închise. Un fost ministru din Guvern a povestit că Băsescu avea un comportament foarte diferit faţă de aceste două tipuri de persoane pe care le întâlnea.

Dezvăluiri incendiare despre fostul preşedinte al României Traian Băsescu!

Un fost ministru a spus adevărul despre Traian Băsescu: Dacă simțea miros de sânge…
Informaţiile vin de la un fost ministru din Guvern, care a interacţionat de mai multe ori cu Băsescu. Este vorba despre Eugen Teodorovici, fost ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor.

Acesta a povestit că fostul lider de la Palatul Cotroceni îi taxa dur pe cei pe care-i simțea slabi și îi aprecia pe cei care-l înfruntau.

„Dacă simțea miros de sânge, te făcea praf”, a dezvăluit Teodorovici pentru Realitatea Plus.

Fostul ministru social-democrat a mai explicat că Traian Băsescu a fost creat de toţi cei din jurul său, iar sistemul funcţionează şi în prezent şi este chiar mai periculos.

„Băsescu a fost creat de cei din jurul lui, toate slugile din jurul lui. Sistemul de azi e mai periculos decât cel din timpul lui Băsescu. Slugile și-au schimbat abordarea. (…)

Când simțea mirosul de sânge, te făcea praf. Când simțea că îl înfrunți, aprecia.

Sistemul există, din păcate. Astăzi s-a schimbat, s-a cizelat, dacă mă pot exprima așa, pentru că omul din vârf este mai neștiutor”, a afirmat Eugen Teodorovici, luni seara, la Realitatea Plus, în emisiunea „Culisele Statului Paralel”.

România mai beneficiază de o şansă în 2024, însă este ultimă, crede Eugen Teodorovici
Fostul ministru al Finanţelor a mai lansat şi un apel către români, îndemându-i să vină la vot la alegerile din 2024, pentru că schimbarea este în continuare posibilă în România, în ciuda a ceea ce încearcă mulţi să ne convingă.

„Există o șansă. (…) Șansă care, din punctul meu de vedere, este ultima în 2024”, afirmă Eugen Teodorovici.

El a explicat şi de ce afirmaţia „Nu mai votați, că nu se mai poate schimba nimic în România” este una falsă:

„Este fals, sistemul își dorește ca lumea să nu meargă la vot, să fie participare mică, să intre și alții în Parlament, să facă jocurile, să șantajeze politicienii români.

Oamenii trebuie să meargă la vot și să creadă din două motive: unul din respect pentru cei dinaintea noastră, al doilea din responsabilitate pentru copiii noștri.

Dacă vii la vot, nu faci politică, înseamnă să te implici”, a mai declarat, luni seară, Eugen Teodorovici.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.