S-a aflat adevărul despre starea de sanatate a lui Dragnea! Totul a ieșit la iveală

A ieșit la iveală adevărul despre starea de sănătate a fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Autoritățile vin cu noi vești la scurt timp după anunțul făcut de Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

Administrația Națională a Penitenciarelor a reacționat rapid după mesajul postat de Codrin Ștefănescu, în care acesta menționa că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a înrăutățit. Conform sursei citate, niciun pacient de la Spitalul Jilava nu necesită îngrijiri de terapie intensivă și că starea tuturor pacienților este stabilă.

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu Covid-19”, a transmis ANP.

Totodată, sursa citată a mai precizat că rezultatele investigațiilor și tratamentul pacientului pot fi făcute publice, doar dacă pacientul își dă consimțământul cu privire la acest lucru.

„Informațiile cu caracter confidențial (informațiile privind starea pacientului, rezultatele investigațiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale) pot fi furnizate numai în cazul în care pacientul își dă consimțământul explicit sau dacă legea o cere în mod expres.

Prin solicitarea telefonică a acestei categorii de informații, nu se poate face dovada calității petentului, existând riscul diseminării unor informații confidențiale în afara cadrului legal, de natură a prejudicia interesele persoanelor vizate”, au mai transmis reprezentanții ANP.

Mesajul lui Codrin Ștefănescu
Informarea ANP vine după ce fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a anunțat în urmă cu puțin timp că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, internat la Spitalul-penitenciar Jilava, s-a înrăutățit.

„Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vā voi ține la curent când vom afla detalii”, transmite pe Codrin Ștefănescu.

De menționat este faptul că fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la Penitenciarul-spital Jilava.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.