RUSOAICELE NE-AU FACUT PRAF! România a fost umilită la Campionatul Mondial de handbal. Scor final

România – Rusia la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Meciul a fost reeditarea semifinalei de anul trecut, de la Campionatul European din Franţa,

România – Rusia la Mondialele de handbal din Japonia! După un meci electrizant, câştigat la limita împotriva Ungariei, Naţionala de handbal a României a întâlnit, duminică dimineaţă, reprezentativa Rusiei la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. A fost primul meci din grupa principală 2, iar asteptările au fost mari, având în vedere că puţini se aşteptau ca România să ajungă până în această fază.

Din păcate, fetele conduse din teren de Cristina Neagu nu au putut face faţă Rusiei, care a spulberat naţionala României cu scorul de 18 – 27.

Naţionala noastră nu a rezistat pe teren decât circa 40 de minute în faţa rusoaicelor. În minutul 42, scorul era egal, 15-15, dar apoi totul s-a năruit pentru echipa noastră. Timp de zece minute, fetele conduse de Tomas Ryde au primit 8 goluri şi nu au mai înscris niciunul. La finalul celor 60 de minute de joc, scorul s-a oprit la 18 – 27 în favoarea Rusiei.

Tricolorele mai au o miză foarte importantă în următoarele două partide, cele cu Suedia şi Japonia: trebuie să termine cel puţin pe poziţia a patra în grupa principală pentru a lupta pentru locurile 7-8. Primele şapte echipe se califică la turneul preolimpic, care ne poate duce la Jocurile Olimpice.

Un alt aspect important este faptul că trebuie să fim fanii Rusiei și a Olandei. Dacă una din ele termină în primele 7, atunci vom ajunge și noi la turneele preolimpice, după locul 4 obținut la Euro 2018, acolo unde tările menționate mai sus au terminat pe locurile 2 și 3, notează Digisport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.