RUȘINE MARE! O filmare cu Alexandra Stan, GOALĂ PUȘCĂ, a ajuns pe internet. IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR CU DANSUL PERVERS

Alexandra Stan le-a făcut fanilor un cadou cu adevărat incendiar!

Cântăreaţă a publicat în weekend mai multe imagini în care apare complet goală în timp ce își atinge zonele intime.

Scenele s-au petrecut în casă, în timp ce artista dansa goală pușcă.

La începutul filmării, diva este îmbrăcată însă, se dezbracă repede pe ritmurile muzicii și rămâne complet goală.

În timp ce se atinge provocator, vedeta începe să danseze pe o piesă specială pentru filmele pentru adulți.

În timpul dansului, ea își atinge sânii, gest care cu siguranţă a încins imaginaţia bărbaţilor.

Unii dintre internauți au criticat-o dur, însă, extravaganta artistă le-a dat imediat replica.

“Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de «disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit». Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că «acuzele» vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (…).

Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani, îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free (n.r.: liberă) să postez ce vreau, deal with it (n.r.: obișnuiește-te cu asta). Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile… noi, artiștii… noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a spus Alexandra Stan pe contul ei de Instagram.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu