RUȘINE! IMAGINI CU LIDIA BUBLE ÎN FUNDUL GOL, FĂCUTE PUBLICE

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. În plus, este și super-sexy, iar aparițiile ei sunt, de-a dreptul, răvășitoare. Atunci când nu se află în studio-ul de înregistrări sau pe scenă, artista obișnuiește să urce pe contul personal de socializare fotografii incendiare cu ea.

La fel s-a întâmplat și recent, când Lidia Buble și-a explus posteriorul apetisant într-un body super-mulat. Logic, masculii din lista ei au înnebunit și i-au trimis multe mesaje. De asemenea, le-a mărturisit fanilor că urmează un regim strict și că abia peste o lună toată lumea va putea vedea rezultatul final.

„Într-o lună mă fac ???. Vă postez după o lună rezultatul”, a scris Lidia Buble, în dreptul imaginii pe care a postat-o.

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional. La finalul anului trecut, cei doi s-au și căsătorit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.