“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

„Rusine, Firea!”. Firea a refuzat-o pe Halep, de teama ca va strange mai multi oameni decat mitingul PSD

halep

Clotilde Armand, consilier in secotrul 1 al Capitalei, afirma ca Gabriela Firea a refuzat solicitarea Simonei Galep de a-si prezenta trofeul castigat la Roland Garros intr-o piata din Bucuresti. Primarului i-a fost teama ca Halep va strange mai multi oameni decat au reusit sa aduca baronii PSD la mitingul de sambata.

„Mai multi oameni din PSD sustin ca lui Firea i-a fost frica sa nu stranga mai multi participanti Simona Halep (Simona a cerut ca intalnirea cu fanii sa aiba loc in una din marile piete ale Capitalei, insa Firea nu i-a dat autorizatie) decat a adus partidul-stat din toata tara. Rusine, Gabriela Firea!”, a scris Armand pe Facebook.

Aceeasi informatie a fost prezentata si de deputatul Nicusor Dan.

„Primaria Capitalei a refuzat solicitarea Simonei Halep, campioana Romaniei de la Roland Garros, de a se intalni cu fanii intr-o piata din Bucuresti. La schimb, Primaria i-a oferit scarile exterioare de la Arena Nationala pentru acest eveniment. Indiferent de motivele invocate, nu trebuie decat sa ne amintim cum sunt intampinati marii campioni in capitalele europene, cum sunt organizate intalniri spectaculoase cu fanii lor in piete si pe strazi”, a declarat Nicusor Dan.

„Asta inseamna sa recunosti valorile si sa le pretuiesti! Si la noi s-a mobilizat exemplar Primaria Capitalei, dar pentru mitingul PSD. Si tot pentru PSD, Arena Nationala a fost loc de mari manifestari grandioase. Simonei Halep i-au rezervat doar scarile exterioare. Acum intelegem sistemul de valori al Gabrielei Firea”, a adauga deputatul.

Campioana de la Roland Garros se intoarce luni acasa. Simona Halep ajunge la Aeroportul din Otopeni cu o cursa programata sa aterizeze la ora 16:15 minute.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.