RUSII nu stau la discutii. Au bagat in spital 18 refugiati pentru ca le-au AGRESAT femeile

rusi-610x300

51 de refugiati au fost batuti zdravan in Murmansk, nordul Rusiei, dupa ce au mers intr-un club local si au molestat femeile prezente. „Koln este la 2.500 de kilometri de aici”, le-au spus rusii imigrantilor.

Refugiatii fusesera deportati din Norvegia pentru „comportament necivilizat”. Ei au iesit sambata noaptea intr-un club din oras si si-au incercat norocul cu localnicele, avand o atitudine similara cu cea a imigrantilor de la Koln din noaptea de revelion, scrie Daily Caller.

Evident, barbatii rusi nu au fost deloc incantati. Refugiatii au fost scosi in strada pentru a fi „educati”: „Koln este la 2.500 de kilometri de aici”.

Citiți și:  IMIGRAREA ESTE O CRIMĂ ÎMPOTRIVA POPOARELOR EUROPENE ȘI SE VA TERMINA PRIN VĂRSARE DE SÂNGE

Rusii nu au avut deloc mila. Imigrantii au fost batuti mar pana la venirea politiei. 18 refugiati au fost intr-o stare atat de grava incat a trebuit sa fie dusi la spital. Incidentul a fost consemnat sec de politisti drept „o bataie in grup in care au fost implicati refugiati”, conform aktual24.ro.

VEZI SI: VIDEO SOCANT: O tanara din Olanda este tarata si VIOLATA de zeci de musulmani!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Epuran Constantin
Epuran Constantin
4 ani in urma cu

Toata Europa si lumea asa zis civilizata se pregateste pentru un razboi impotriva Rusiei si fac tot ce pot sa ii sicaneze pe rusi cu tot felul de imbecilitati, doar, doar ii vor implica intr-un razboi distrugator, uitand ca fundamentalismul islamic este un inamic mult mai periculos decat Rusia si islamistii s-au infiltrat printre noi gata oricand sa faca rau. Rusii cu toate pacatele lor sunt un popor crestin ortodox si niciodata in istoria lor nu i-au iubit pe musulmani si mai ales pe cei fundamentalisi. Au purtat multe razboaie cu acestia si totdeauna au iesit victoriosi cu 2 exceptii in Razboiul Crimeeii 1853-1856, cand turcii au fost ajutati de englezi si francezi si in Afganistan in anii 80 cand americanii i-au ajutat fatis pe talibani creind de pe atunci retelele teroriste fundamentaliste gen Al Quaida si mai apoi ISIS.Salvarea Europei crestine in lupta cu fundamentalismul islamic nu va veni de la UE, ci paradoxal tocmai de la Rusia.