Rușii dau lovitura cu Tancul cu WC! „WC-urile lui Putin” sunt doar o amintire

Un nou model de tanc, dotat cu WC, a devenit vedeta ultimelor zile. Produs de ruși, T-14 Armata, așa cum este denumit, rezolvă una din cele mai complicate probleme ale tanchiștilor.

Noul tanc din Rusia, de 4 milioane de euro bucata, este primul din lume care are o toaletă cu apă la bord, astfel încât soldații să nu mai fie nevoiți să se ușureze în cutii de muniție poreclite „WC-urile lui Putin” de către soldații ruși.

Rusia a atras atenția lumii militare odată cu lansarea unui tanc de luptă de 4 milioane de euro, care vine echipat cu o toaletă de bord funcțională. Denumit T-14 Armata, cu un echipaj de trei tanchiști, mașina de luptă a fost promovată de Kremlin drept cel mai sofisticat vehicul blindat produs. C ert este că va pune capăt chinului celor care trebuiau să-și facă nevoile fiziologice în cutii de muniție care au fost poreclite de soldați, „WC-urile lui Putin”. Astfel soldații pot fi în misiune zile întregi fără încetare.

Tancul este echipat cu echipamente de ultimă generație, inclusiv un tun cu oțel de 125 mm, armură rezistentă la obuze, software de calculator capabil să se fixeze pe ținte și două mitraliere. De asemenea, poate merge cu viteze mai mari de 80 km / h.

Într-o declarație acordată Mirror Online, Ilya Baranov, care lucrează pentru firma de apărare care produce toaleta de luptă, a declarat că noua îmbunătățire va înlătura problemele generate de mersul la toaletă în timpul misiunilor de luptă. „De aceea în acest tanc este disponibil așa-numitul sistem de asistență pentru viață sau, pur și simplu vorbind, o toaletă”.

Tancurile americane sau britanice nu au în prezent toalete funcționale la bord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.