“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMIC

Rușii cred că europenii mor de foame: „Nu au nimic de mâncare. Imploră Rusia să le dea o bucată de pâine să supraviețuiască”

MCZoPTQ0MCZoYXNoPTY0Mjc2OWRlNzhmYWY2NGRiODExZjMyMGNhNTI2YzA1.thumb

Efectul propagandei Kremlinului poate fi observat în rândul rușilor care spun despre europeni că „mor de foame” și că au ajuns să implore pentru „o bucată de pâine”.

Mai mulți ruși au fost întrebați ce părere au despre nivelul de trai al seniorilor europeni în comparație cu cel al rușilor în vârstă. Aceștia au fost întrebați de ce oamenii în vârstă din Europa călătoresc prin lume și rușii nu își pot permite asta.

Părerile au fost împărțite – unii au spus că totul este o minciună, Europa moare de foame și în curând va cere ajutor Rusiei; – unii cred că rușii pur și simplu nu au nevoie de astfel de activități stupide.

„Nu au mai călătorit (europenii) de doi ani, pentru că nu au ce mânca. Vor muri curând de foame. Rusia le va da pâine să supraviețuiască. Deja imploră. Dacă este o iarnă grea, vor muri ca mamuții”, spune un rus, zâmbind.

O altă femeie, întrebată despre vacanțele europenilor, spune că aceștia călătoresc pentru că nu au altceva mai bun de făcut. „Bunicii noștri trăiesc în sate unde este aerul curat. Nu au nevoie să călătorească în lume. Avem aer curat, ferme, mâncare organică”, spune aceasta.

„Avem o viață foarte bună, de asta îl votăm pe președintele Putin”, mai spune femeia.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.