Rușii au dat mâna cu DIAVOLUL. Au făcut CEA MAI ADÂNCĂ GAURĂ din lume, iar ce au găsit acolo i-a făcut să renunțe DEFINITIV

groapa_2-465x390

Cercetătorii ruși au făcut pact cu diavolul. La propriu. Eu au reușit să facă o gaură până în măruntaiele pământului, pentru a vedea ce găsesc acolo interesant. Dar după ce au ajuns la o distanță uriașă, s-au oprit din cauza a ce au găsit acolo.

După ce au început să sape cu un burghiu special, asemănător cu cel de pe platformele petroliere. Totul a început în 1970, când rușii au vrut să vadă ce se află în adâncurile pământului.

Metru cu metru, eu au ajuns la fabuloasa adâncime de… 12 kilometri. Gaura a fost făcută în peninsula Kola din Rusia, iar cercetătorii de acolo au făcut o descoperire extraordinară.

Citiți și:  De ce Rusia este rea și de ce America e bună?

La adâncimea de 7 kilometri, ei au găsit fosile microscopice de organisme unicelulare. Iar cam la aceeași adâncime, eu au descoperit și apă.

Dar atunci când au ajuns la adâncimea de 12 kilometri, s-au oprit brusc. Ceva i-a făcut să oprească tot experimentul și să abandoneze lucrarea și locul respective.

În 1994, rușii au decis stoparea a întregului experiment. Eu au dat la adâncimea de 12 kilometri de o temperature extremă, de 180 de grade Celsius. Era mult prea cald pentru a continua săpăturile.

Ce este și mai extraordinary este faptul că s-a calculat că acest experiment abia a zgâriat scoarța terestră. Pentru 12 kilometri este foarte puțin față de distanța până în centrul Pământului, de aproximativ 6.400 de kilometri.

Citiți și:  De ce Rusia este rea și de ce America e bună?

VEZI SI: SUA AMENINTA ROMANIA: VA VOM IZOLA CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU SI VA VOM LASA PRADA RUSILOR!

kola-drill-setup-superdeep_1

VEZI SI: NATO:”Rusii nu pot fi opriti!” Noua ARMA a RUSILOR, DISTRUGE Franta in cateva SECUNDE – VIDEO INEDIT

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Pavel S.
Pavel S.
3 ani in urma cu

Ati uitat sa mentionati faptul ca, din inregistrarile luate la fata locului se aud sunete ,chiar urlete infricosatoare,de barbati si femei,ca venind din adancimea iadului.