Rusia va distruge România în debutul celui de-al Treilea Război Mondial

nostradamus-rusia-ucraina-razboi

Ucraina se află pe un butoi de pulbere și conform ultimelor evenimente este posibil ca un alt război mondial să se declanșeze. În timp ce marile puteri ale lumii stau și privesc fără reacție, prim-ministrul ucrainean Arseni Iaţeniuk acuză Rusia că dorește începerea celui de-al Treilea Război Mondial.

Tentativele de agresiune ale armatei ruseşti asupra teritoriului Ucrainei vor conduce la un conflict pe teritoriul Europei. Lumea nu a uitat al Doilea Război Mondial, iar Rusia vrea să lanseze al treilea război mondial”, a declarat Iaţeniuk într-o şedinţă de Guvern.

La prima vedere acest scenariu pare desprins dintr-o carte science-fiction, dar dacă privim profețiile efectuate în trecut de către celebrul Nostradamus, putem să creăm o imagine interesantă. Cert este faptul că prezicătorul francez a văzut, în urmă cu peste 500 de ani, că Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia. Mai mult de atât, prima țară cucerită va fi România. Descrierea este de o violenta deosebita iar gravitatea limbajului indica faptul ca atunci când aceste evenimente vor avea loc,impactul asupra populaţiei naţionale dar si globale,va fi unul major.


Iată și catrenul în cauză:

Din Rusia vor năvăli în masă..
Distrugătorul Antic va ruina acel oraș,
Violența distruge “Românie” va suferi,
Astfel, flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite.

Dacă includem ideea că Ucraina a fost cucerită cu mult timp înainte ca un război adevărat să înceapă, atunci conform celor scrise de Nostradamus, următoarea țară pe lista Rusiei este România.

Termenul “Românie”,care înseamnă “Romanii”, este considerat de unii că ar face referire la Italia însăşi,catrenul descriind un atac de proporţii asupra Italiei.Alţii însă au remarcat faptul că este specificat în finalul catrenului efectul politic şi militar pe care îl produce acest atac al Rusiei:

“Astfel, flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite.”

Acest vers, de fapt, sugerează indirect că românii se trag dintr-un popor latin și că până la urmă este vorba despre țara noastră care va fi lovită de violența fără precedent al imperiului Rusiei. Pe de cealaltă parte, dacă un război mondial se declanșează este normal ca prima țară atacată de Rusia să fie România și nu Italia.

Astfel, prima victimă va fi România, ţara aflată de nu mult timp în Nato, ţara care găzduieşte o baza americană şi elemente de scut Antiracheta, țara marionetă condusă după bunul plac al occidentalilor. După atacarea şi distrugerea României, izbucnirea războiului la scară planetară nu mai poate fi oprit, în ciuda eforturilor diplomatice a unora.

4 comments

 1. nicolae calinescu

  TOTAL GRESIT!!! Al treilea razboi mondial a fost declansat deja de Zionistii Anglo-Americani cind au facut magaria cu `twin tower-9/11`sa aiba motiv sa atace alte tari si sa le controleze, sa-i poata izola pe Rusi. Au atacat Iraq, Libia, unde rusii aveau invesment, Putin a tacut. Acum Siria unde rusii au invesment si baza militara, Putin incearca sa rezolve problema diplomatic. Jidanii si toti criminalii, toti teroristii asociati cu America vor sa atace Siria. Urmatoarea va fi Iran si Rusia este izolata. Putin nu este prost, are caracter si nu a coborit din copac ca Obama.

  Anglo-Americans sint intr-o situatie economica si financiara care nu se mai poate redresa decit printr-un razboi mondial.

  Daca Rominia nu intra in actul criminal al Zionistilor asociati cu jidanii, Putin nu va ataca Rominia.

  TOT POPORUL TREBUIE SA SE RIDICE SI SA IA ATITUDINE IMPOTRIVA UNUI RAZBOI CRIMINAL. ARMATA ESTE SA APERE TARA MAMA SI POPORUL, NU SA SERVEASCA INTERESELE IMPERIALISTILOR ANGLO-AMERICANI, ALE JIDANILOR SI ALE MARILOR CORPORATII.

  Acesta este un comentariu despre WW3 facut de Henry Kissinger, US Secretary of State:

  "Control oil and you control nations. Control food and you control the people. Our yong are prepared because they have been programed to be…. KILLERS. The final nail in the coffin will be Iran, which is, of course, the main target of ISRAEL.The coming war will be so severe that `ONLY` one superpower can win. Out of ashes we shall build a new society, a new world order."

  Cum va place aceasta declaratie ????????

  Este foarte mult de vorbit si de demostrat cu evidente documentare care sint indisputabile. LATER !!!!!!!!!!!

 2. nicolae calinescu

  OK !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *