fbpx
INTERNATIONALMILITARNOUTATISTIRI

Rusia trimite in Marea Neagra submarine care pot lovi cu rachete pana in inima Romaniei

submarin-rus

Un oras portuar din regiunea rusa Krasnodar si aflat la Marea Neagra urmeaza sa gazduiasca submarine rusesti purtatoare de rachete cu o raza de actiune de peste 1.500 de km.

Informatia a fost facuta publica de comandantul Flotei ruse la Marea Neagra, Aleksandr Vitko, arata Itar-Tass.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a ajuns, marti, in orasul Novorosiisk pentru a organiza o conferinta cu privire la viitorul portului. Vitko l-a informat pe comandantul suprem cu privire la planurile de a construi o baza a Flotei ruse la Marea Neagra in Novorosiisk.

“Odata cu intoarcerea Crimeei la Rusia importanta acestei baze nu a scazut deloc, pentru ca navele NATO sunt in continuare prezente in Marea Neagra, asa ca exista planuri pentru crearea unei baze navale la Marea Neagra”, a spus Vitko.

Acesta a precizat ca este mult mai usor de tinut secret plecarea unui submarin de la Novorosiisk decat de la Sevastopol. Comandantul a adaugat ca, potrivit planurilor, sapte submarine vor stationa in aceasta baza. El a mentionat ca flota de la Marea Neagra are in prezent 173 de nave.

De asemnea, Vitko l-a mai informat pe Putin ca baza de la Novorosiisk va fi gata pana la sfarsitul lui 2016. De mentionat este faptul ca orasul-port se afla la aproximativ 1.000 de kilometri de Romania.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Un comentariu

  1. Vladimir putin este un fiu de curva,sobolan nenorocit!!!!!!
    Spurcatul este in stare sa faca rau Romaniei .
    Dar noi trebuie sa fim puternici,in cazul in care vin jidrusii trebuie sa ne organizam grupuri de partizani,sa luptam in munti ,ca pe vremuri.
    In Afganistan au dat gres in fata unei armate de ciobani.
    Mongoloizii sunt obisnuiti sa traiasca in stepa,si se pot acomoda mai greu reliefului montan.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: