Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Rusia e în stare de șoc. Anunțul venit de la Kremlin

MzA3Y2ZkNzU1YmNkZGIxYWUxMmYzYmJlNDE.thumb

După ce armata rusă a înregistrat pierderi majore pe frondul de luptă din Ucraina, Vladimir Putin a început să îi pedepsească aspru pe aliații săi. Recent, fostul oligarch rus Leonid Nevzlin a făcut o serie de declarații șocante despre Serghei Șoigu. Ce s-a întâmplat cu ministrul rus al Apărării?

Putin se răzbună crunt pe aliații săi! Serghei Șoigu a fost otrăvit
Leonid Nevzlin, un fost oligarh rus, susține că ministrul Apărării din Rusia, Serghei Șoigu, a fost otrăvit de forțele ruse. „Chiar dacă generalul ar supraviețui, ar fi infirm pe viață”, a spus Leonid Nevzlin, potrivit ziarului italian Iltempo.

Potrivit oponenților regimului politic de la Kremlin, Serghei Șoigu a fost epurat deoarece s-a opus ferm războiului din Ucraina și pentru că ar fi furat 10 miliarde de euro din bugetul statului, dăunând aparatului militar, ce nu a fost modernizat corespunzător. Aparent, nu îmbogățirea necinstită l-a înfuriat pe Vladimir Putin, ci faptul că a fost trădat de un aliat vechi.

Reamintim faptul că, anterior, disidentul rus Leonid Nevzlin a scris, pe pagina sa de Twitter, că Serghei Șoigu ar fi suferit un atac de cord și că ar fi internat în stare gravă la spital. În plus, infarctul nu ar fi fost din cauze naturale.

„Șoigu este în afara jocului, poate că va deveni invalid dacă supraviețuiește”
Informația nu este verificată și nu a apărut încă într-o sursă oficială. De asemenea, Vladimir Putin ar fi avut o ședință furtunoasă, în urma căreia a decis arestarea a 20 de generali din Rusia.

„Șoigu este în afara jocului, poate că va deveni invalid dacă supraviețuiește. A avut brusc un atac de cord masiv, este la Terapie Intensivă, conectat la aparate. Există zvonuri că un atac de cord nu ar fi putut avea loc din motive naturale”, a transmis Leonid Nevzlin pe Twitter.

Nu este prima dată când ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu,este trimis într-un pat de spital sau pensionat. În martie, el nu a apărut în public timp de 13 zile, iar acest lucru a stârnit un val de zvonuri despre sănătatea lui. Pe 8 aprilie, Șoigu a fost văzut la înmormântarea lui Jirinovski.

Leonid Nevzlin, citând sursele sale, a împărtășit și alte informații. Potrivit acestuia, 20 de generali ai Ministerului Apărării au fost arestați în Rusia. Arestările sunt legate de „deturnarea totală a fondurilor pentru pregătirea conducerii ucrainene și a populației pentru întâlnirea solemnă a armatei eliberatorilor din Rusia” .

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.