“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITAR

Rusia AMENINȚĂ: Transferul de avioane F-16 în Ucraina echivalează cu implicarea NATO în război!

8824a3a9678228561f7f6e4b20c13346 1063x560 00 86
Avioane F-16

Ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov, a declarat într-un mesaj publicat luni dimineața că transferul avioanelor de luptă F-16 în Ucraina ar ridica întrebări cu privire la implicarea NATO în conflict.

Potrivit lui Antonov, nu există infrastructură adecvată în Ucraina pentru operarea avioanelor F-16, iar numărul necesar de piloți și personal de întreținere nu există. El a atras atenția asupra situației în care avioanele de luptă americane ar decola de pe aerodromurile NATO controlate de “voluntari” străini.

Statele Unite au anunțat vineri că vor permite aliaților lor occidentali să furnizeze Ucrainei avioane de luptă avansate, inclusiv avioane F-16 de fabricație americană. Trupele americane vor antrena și piloții ucraineni pentru a utiliza aceste avioane. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a asigurat pe Joe Biden că avioanele nu vor fi utilizate pentru a ataca teritoriul Rusiei.

Antonov a subliniat că orice atac al Ucrainei asupra Crimeei ar fi considerat un atac împotriva Rusiei. El a menționat importanța ca Statele Unite să fie pe deplin conștiente de posibilul răspuns al Rusiei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.