Rusia a dat ULTIMATUM: Răbdarea noastră s-a terminat!

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat recent că răbdarea Federației Ruse s-a terminat și asteaptă un răspuns din partea SUA și NATO. În cazul în care propunerile lor de garanție vor fi respinse, spune Lavrov, Rusia va acționa în interesul propriei securități.

Rusia a dat ultimatum: Răbdarea noastră s-a terminat! Vom evalua situația și vom acționa în interesul securității noastre
Totodată, Serghei Lavrov a mai spus în cadrul conferinței de presă difuzată pe canalul YouTube al Ministerului de Externe că „există motive să credem că NATO ar putea începe în următoarele luni să-și concentreze forțe în apropierea Federației Ruse”, conform ria.ru

„Dacă propunerile noastre de garanție sunt respinse, vom evalua situația și vom acționa în interesul securității noastre. Există motive să credem că NATO ar putea începe în următoarele luni să-și concentreze forțe în apropierea Federației Ruse, sub pretextul situației din Ucraina”, a declarat Serghei Lavrov.

De asemenea, acesta a menționat că Rusia așteaptă un răspuns scris din partea Alianței și a Statelor Unite cu privire la garanțiile de securitate, dar este pregătită pentru orice evoluție a situației.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *