SOCIETATE

Ruralul sexual românesc. Ajutorul de șef de post, amanta și soția

img 5

Un polițist, soția și fosta amantă a acestuia au fost personajele principale alea unei situații care poate fi oricând un scenariu de film și care s-a derulat într-o comună din județul Alba. Totul s-a finalizat cu un proces penal și cu condamnarea celor doi soți la închisoare cu suspendare, scrie ziare.com .

Hotărârea definitivă a fost pronunțată la Curtea de Apel Alba Iulia în 17 ianuarie 2023. Polițistul (Mihai L.), în prezent pensionat, a fost condamnat la a pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 7 luni de închisoare cu suspendare, iar soţia acestuia (Mihaela L.) a primit 2 ani de închisoare, tot cu suspendare. Cei doi trebuie să îi plătească amantei suma de 1.000 de euro reprezentând daune morale.

Povestea incredibilă s-a derulat în perioada februarie – martie 2020. Bărbatul era ajutor de şef de post în comuna Vadu Moţilor, județul Alba, şi a avut o relaţie în afara căsătoriei cu o altă femeie. După ce relaţia s-a încheiat, femeia a căutat-o pe soţia poliţistului şi i-a comunicat despre aventura cu soţul ei.

Ulterior, cei doi soţi, de comun acord, s-au înţeles şi au gândit un plan de răzbunare. Astel, au reușit să obțină acces, prin fraudă informatică, la două numere de telefon aparţinând fostei amante. Ulterior, au accesat conturilor de Facebook, Whatsapp, SMS, Tik Tok ale acesteia şi au demarat o campanie de denigrare a femeii pe toate reţelele de socializare.

Cei doi trimiteau mesaje şi poze indecente rudelor și cunoscuților femeii sau altor persoane alese aleatoriu cărora, în prealabil, le-au fost trimise cereri de prietenie, în numele victimei.

Răzbunarea soției

”În perioada 28.02.2020 – 05.03.2020, după ce a preluat în mod fraudulos numerele de telefon aparţinând persoanei vătămate, inculpatul a accesat fără drept sistemele informatice (conturi Facebook, Whatsapp, Tik Tok, alte date informatice conţinute), a obţinut date informatice ce aparţineau părţii civile şi a reuşit să-i restricţioneze accesul la aceste numere de telefon. În aceeaşi perioadă, după ce a preluat în mod fraudulos numerele de telefon, primul număr fiind asociat contului Facebook denumit, a resetat şi modificat parola de acces cu ajutorul SMS-ului primit şi a restricţionat victimei accesul la contul personal Facebook, precum şi la toate datele informatice asociate acestor numere de telefon (ex. voce, SMS, date mobile, etc)”, se precizează în hotărârea instanței de judecată.

Victima a depus plângere la poliţie şi a declarat că la un moment dat a primit pe cele două telefoane un mesaj din partea operatorului, prin care era anunţată că numerele au fost trecute în sistem abonament, fără ca ea să solicite acest lucru. Imediat nu a mai avut semnal pe telefoane, iar după un timp a constatat că persoane necunoscute folosesc aplicaţiile mobile în numele său, trimiţând mesaje denigratoare la adresa sa, unor rude sau cunoştinţe. A depus plângere penală, iar dosarul a ajuns la DIICOT.

”Inculpata L. M. a arătat faptul că, din cauza relaţiei extraconjugale pe care soţul său o avea cu persoana vătămată în cursul anului 2019, a hotărât să se răzbune prin solicitarea alocării acestor numere în sistem abonament, pentru ca apoi să poată avea la dispoziţie toate convorbirile purtate pe reţelele de socializare de persoana vătămată, pe care să le distribuie apropiaţilor acesteia pentru a vedea şi ei cu ce se ocupă cunoştinţa lor, dar mai ales fostului soţ al acesteia, care nu ştia ce face (încă atunci) soţia sa”, se mai susţine în hotărârea instanței de judecată.

Cei doi soți au fost obligați, de asemenea, să presteze muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

2 comentarii

  1. Dacă era șef de post se permitea concubinajul.La Costinești șeful de post al poliției Stațiunii Costinești are voie să aibe relație extraconjugala cu o domnișoară încadrată de el la poliția stațiunii Neptun,de unde el a fost avansat la poliția Costinești Relatia dureaza de câțiva ani buni,ținând cont că la poliția stațiunii Costinești este din anul 2008 . Domnișoara blonda este mai mare ca fiica sa cu doi ani de zile.Vara este văzut în public cu ea mergând la diferite restaurante din zonă, ieșind amândoi din sediul poliției biroul șefului,in incinta fostei zootehnii la biroul fostului primar al comunei Costinești ,fiecare cu mașina proprie s-au in mașina proprie Mercedes a șefului de post, parcată sub geamulrile locatarilor din blocul cu sediul poliției Amantul dezlănțuit intre ale vieții nu se mai ferește de cetățenii comunei s-au de subalternii săi.Viata dubla pe care o duce nu-i mai permite să rezolve dosarele deschise și care trenează de ani buni prin sertarele poliției.

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: