RUPTURA totală în PSD. Dragnea a ÎNJURAT-O pe Viorica Dăncilă. „Șprițurile nu îi fac bine”

Divergențele dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au atins cote alarmante pentru stabilitatea PSD. Conform mărturiilor oferite de oamenii din politică aproapiați de social-democrați, șeful PSD a avut mai multe derapaje verbale la adresa premierului.

Consultantul politic Cozmin Gușă a dezvăluit că șeful PSD a avut ieșire necontrolate și la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, catalizatorul acestor ieșiri care îi dăunează lui Dragnea fiind Codrin Ștefănescu.

„Liviu Dragnea a înjurat-o pe Viorica Dăncilă, au fost mai multe episoade de acest gen. Și cu Carmen Dan a fost un asmeenea episod, are excese verbale. Șprițurile cu Ștefănescu Codrin nu îi fac bine”, a declarat Gușă la România TV.

Remanierea guernamentală a reprezentat ultimul subiect aprins între cei doi lideri PSD, Dragnea fiind destul de vocal la adresa lui Dăncilă. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Viorica Dăncilă va rămâne cu Guvernul șchiop dacă nu acceptă restructurarea guvernamentală. Președintele Camerei Deputaților a spus că președintele Klaus Iohannis va respinge orice propuneri vor veni din partea premierului.

„Eu îi doresc succes doamnei Dăncilă. Nu cred că va primi vreun răspuns de la Iohannis. Nu-l interesează pe Iohannis. Nu respectă nimic. Eu i-am spus şi îi spun în continuare: când se va hotărî să facem remanierea prin Parlament, nedepinzând de Iohannis, atunci se va întâmpla. Dacă nu, o să stea cu Guvernul şchiop cât o să stea Iohannis la Cotroceni. E singura variantă (n.r. restructurarea guvernamentală cu vot în Parlament), după părerea mea. Iohannis nu va accepta niciodată. Poate să vină cu 10 propuneri primul-ministru, le va respinge pe toate”, a afirmat Dragnea, duminică, la Antena 3.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/