Ruptură între Diana Şoşoacă şi George Simion. „Va fi dată afară din AUR!”

George Simion, liderul Alianţei pentru Unirea Românilor, și Diana Șoșoacă, unul dintre cei mai vocali membri ai partidului, au apărut tot mai rar în spațiul public împreună, astfel că analiștii politici anunţă o ruptură în AUR.

Primul semn al rupturii a apărut după incendiul de la „Matei Balș”, când Diana Şoşoacă și George Simion au ales să apară separat în public, inclusiv în intervențiile televizate. Avocata a preferat să meargă singură la porțile spitalului, unde s-a certat cu paznicii și a chemat oamenii în stradă. La rândul său, George Simion a organizat un protest a doua zi după incendiu în fața Ministerului Sănătății, manifestație la care Diana Șoșoacă nu a fost prezentă.

Citiți și:  AUR, ascensiune FULMIMANTA. Cui face jocurile partidul lui Simion? Analiza lui Cristoiu

Duminică, 31 ianuarie, cei doi au protestat separat. Simion a fost prezent din nou la Ministerul Sănătății, în timp ce Șoșoacă a lipsit. În momentul în care Șoșoacă a venit la minister, Simion a plecat acasă. Ion Cristoiu crede că George Simion „încearcă să-și facă loc în lumea bună a politicii” în timp ce Diana Șoșoacă a ales „o cale violentă, care sfidează ordinea stabilită”. Mai mult, reputatul jurnalist crede că Diana Şoşoacă va fi exclusă din AUR!

„Fără aceste scandaluri, AUR ar fi un partid mort din punct de vedere mediatic, supus embargoului la care e supus orice astfel de partid în Europa. Sunt convins că Diana Șoșoacă va fi dată afară din partid. AUR va vrea să arate astfel că e un partid care poate fi invitat la Guvernare. Da, dar nu-l va invita nimeni. În veci!”, susţine Ion Cristoiu.

Citiți și:  Adio, certificat verde în România!? Răsturnare totală de situație

Diana Șoșoacă a fost protagonista mai multor scandaluri televizate, fiind nevoită să părăsească emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, dar și să încheie abrupt discuția cu Victor Ciutacu la România TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!