fbpx
Filme Online Subtitrate

Roxana Ciuhulescu, primele declarații după operația fiicei sale: „Este cel mai încercat an din toată viața mea!”

După această cumpănă, Roxana Ciuhulescu a vorbit în mediul online despre perioada pe care a traversat-o și a împărtășit câteva fotografii cu fiica ei.

„Cu toate că nu s-a terminat încă acest an, fără doar și poate pot să trag o concluzie despre el: este cel mai încercat an din toată viața mea!

Un an în care am trăit emoții și stări cât alții în zece sau cât alții în 100…”, și-a început Roxana Ciuhulescu mesajul.

De ce a fost operată fiica Roxanei Ciuhulescu

În cadrul aceluiași mesaj, vedeta a dezvăluit și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica sa.

În pandemie, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombara.

Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă.

roxana-ciuhulescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei – pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul.

Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața Anei a ajuns să fie pusă în pericol.

După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, nu am putut-o evita!(…)”

Ulterior, ea a prezentat detalii suplimentare, exprimându-și bucuria că fetița ei deja se ridică în șezut și stă în picioare susținută. Totuși, vineri, pe 25 august, a transmis cel mai emoționant mesaj, povestind că fiica ei a avut parte de o vizită foarte specială: cea a fratelui său și al fiului mai mic al Roxanei Ciuhulescu.

„Astăzi, Ana a primit și cel mai important vizitator: pe frățiorul ei. Au petrecut puțin timp împreuna, dar au făcut schimb de multă iubire.”

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.