RoStar Biscuții Oficiali Incorect Politic

Zidul prejudecăților este zdrobit în cel mai epic mod de către firma RoStar.

Postarea lor este una nonconformistă, transgresivă, radicală în ceea ce privește dreptul fundamental la liberă exprimare, fapt pentru care astăzi anunț cu bucurie că biscuiții RoStar sunt biscuiții oficiali Incorect Politic.

Ziarul Adevărul:

Reprezentanţii firmei Ro Star au postat pe pagina de Facebook o fotografie în care imaginea lui Hitler este asociată cu biscuiţii produşi de ei. Cei care se ocupă de imaginea firmei adresează consumatorilor întrebări de cultură generală despre locul de naştere al lui Hitler şi despre construcţiile sale.

Acest act de curaj a fost imediat atacat de publicația jidănească (((Adevărul))).

Dar RoStar nu a cedat.

A trimis un commando de PR, condus de prințesa ariană Mihaela Petrovan, care i-a spulberat pe mercenarii de la (((Adevărul))), amenințându-i cu datul în judecată, numindu-i jurnaliști de doi bani.

UPDATE Reporterul „Adevărul“ a fost contactat de o persoană care s-a recomandat a fi Mihaela Petrovan, reprezentanta „More than Pub“, care are calitatea de manager general, care a spus că agenţia nu-şi asumă postările de pe Facebook, spunând că a fost alegerea clientului. Totodată, aceasta a cerut reporterului să şteargă numele agenţiei din articol întrucât le aduce prejudicii. La final, reprezentanta agenţiei a spus că „Adevărul“ face „jurnalism de doi bani“. Tot reprezentanţii firmei de PR au trimis cotidianului Adevărul o notificare: „Va rugam STERGETI URGENT aceasta postare de pe site si facebook. Este o STIRE FALSA! V-ati legat de rubrica “Cultura generala” sub care de 8 luni se posteaza pe pag FB RoStar varii informatii. Veti primi in max o ora o notificare scrisa de la avocatul companiei ROSTAR. Iar daca postarea nu este scoasa azi din fluxul de stiri, veti fi dati in judecata“.

Metodologia poate fi predată la facultate, cum să răspunzi când ești acuzat de niște jurnaliști de doi bani. Este valabil și pentru politicieni.

Regula nr 1. Niciodată nu îți ceri scuze.

Regula nr 2. Îi bagi în mă-sa, diplomat.

Regula nr 3. Ameninți că îi dai în judecată.

STIREA INITIALA Ro Star a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care imaginea lui Hitler este asociată cu biscuiţii produşi de ei. Cei care se ocupă de imaginea firmei adresează consumatorilor o întrebare, „În ce ţară s-a născut Adolf Hitler?“, şi dau trei variante: Austria, Germania sau Polonia.

Printre zecile de răspunsuri primite, doar unul se declară oripilat de modul în care a ales firma să îşi facă publicitate.

E firesc. Tututor le place de Hitler.

Acela care sa-a “oripilat” ori era alogen, ori un încornorat de pe Reddit.

Românii știu adevărul, mulți, foarte mulți dintre ei sunt conștienți că Hitler a luptat de partea bună a istoriei. Trist este că a pierdut, iar învingătorii nu au semnat o pace sub formă de  tratat sau document oficial. După Tribunalul de la Nuremberg, războiul continuă pe plan cultural. Este un război subtil, care încă nu s-a terminat.

Citeste tot articolul pe Incorect Politic

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *