Ron Paul: Coronavirus este noul „terorism”

Noi Probleme de Sănătate care Decurg din Purtarea Continuă a Măștilor, dar Acuzațiile de „Tentativă de Omor” sunt Adresate Celor care Refuză să Poarte Măștile

„Vedem inflamații ale gingiilor oamenilor care erau sănătoase până acum, și carii la persoanele care nu-au mai avut carii niciodată până acum”, spune dr. Rob Ramondi, stomatolog și co-fondator al One Manhattan Dental. „Aproximativ 50% dintre pacienții noștri sunt afectați de acest lucru, [așa că] am decis să-l denumim ‘gură de mască‘ – după ‘gură meth‘ (n.t. caracterizată prin cariile dentare severe și boala gingiilor, care adesea determină ruperea sau căderea dinților).”

Există atât de multe știri pe tema măștilor obligatorii, încât este greu să ții pasul cu toate acestea. Țările și alte teritorii mari care NU au impus obligativitatea purtării măștilor de față, constată că sunt de fapt MAI PUȚINE cazuri noi de COVID. (Consultați secțiunea video Liberty Report de mai jos.)

În Nashville, un membru al Consiliului a declarat public că persoanele care refuză să respecte decretele guvernamentale de purtare a măștilor, ar trebui să fie acuzate de omor sau tentativă de omor. (Sursă.)

Când se vor trezi oamenii din păcăleala cu măștile de față?

Tiranii impun folosirea lor în principal din motive de profit sau de inginerie socială, iar oamenii părând a nu fi suficient de inteligenți pentru pune întrebări elementare despre obligativitatea purtării acestor măști, cum ar fi dacă sunt într-adevăr eficiente, atunci ce tip de mască să folosim? Cum se aruncă măștile ca și deșeuri cu risc biologic? De câte ori trebuie purtată înainte de a fi aruncată?, etc.

Acum dovezile sunt copleșitoare: măștile de față fac rău oamenilor și nu protejează pe nimeni.

Dr. Ron Paul a tratat aceste probleme, și a scris și un articol despre pierderea rapidă a drepturilor civile, statul polițienesc mărind controlul asupra publicului.

Coronavirus este noul „terorism”

de Dr. Ron Paul
Institutul Ron Paul pentru Pace și Prosperitate

Președintele Camerei Reprezentanților a SUA, Nancy Pelosi, a propus următorul proiect de lege de cheltuieli de „asistență pentru coronavirus” de mai multe miliarde de dolari, care va sprijini politicile de testare, urmărire, tratament, izolare și purtare a măștii, care fac parte dintr-un „plan strategic național” pe care ea îl susține.

Administrația Trump nu se opune în principiu planului lui Pelosi. În schimb, vrea să negocieze costurile.

Dar, chiar dacă planul strategic ar putea fi implementat cu costuri monetare reduse sau fără costuri, acesta ar impune în continuare un cost inacceptabil în ceea ce privește libertatea pierdută.

Planul lui Pelosi va duce fie la un mandat federal de purtare a măștii, fie la o finanțare federală din partea statului și mandate locale de constrângere a purtării măștii. Împotriva celor care nu vor să poarte măștile, s-ar putea face probabil plângeri către autorități, din partea persoanele finanțate de guvern care monitorizează situația.

Putem eticheta aceasta ca o abordare „Stasi” a politicii de sănătate, după numele infamei forțe de poliție secretă a Germaniei de Est.

Urmărirea contactelor poate duce la obligarea persoanelor de a descărca o aplicație de urmărire. Aplicația ar înregistra unde se duce persoana respectivă, și ar avertiza autoritățile că persoana s-a aflat în apropierea cuiva care a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Planul strategic ar putea include în cele din urmă sugestia lui Bill Gates și Anthony Fauci ca persoanele să primească „certificate digitale” care să indice că sunt vaccinate sau sunt imune la coronavirus.

Un certificat ar fi necesar pentru ca o persoană să poată merge la serviciu, la școală sau chiar la magazinul alimentar.

Nevoia de a demonstra vaccinarea pentru, sau imunitatea la coronavirus pentru a relua viața normală, ar determina multe persoane să primească „în mod voluntar” un vaccin pentru coronavirus care este potențial periculos.

Administrația Trump a cheltuit deja miliarde de dolari pentru a sprijini eforturile companiilor de a dezvolta un vaccin contra coronavirusului. Factorii de decizie politică au declarat că, odată ce va fi creeat un vaccin, acesta va fi rapid lansat în producție și distribuit pe piață.

Susținătorii accelerării producției și utilizării unui vaccin ar trebui să-și amintească dezastrul produs de vaccinul împotriva gripei porcine din 1976. Vaccinul antigripal a fost rapid lansat în producție ca răspuns la presiunea politică pentru a „face ceva”.

Rezultatul a fost un vaccin care era mai periculos decât gripa.

Din păcate, cei care aduc în discuție îngrijorările legitime cu privire la siguranța vaccinurilor, sunt considerați „teoreticieni ai conspirației”. Acesta este echivalentul de a afirma că oricine îndrăznește să critice politica noastră externă intervenționistă „urăște libertatea” și este probabil un „simpatizant terorist”.

Identificator unic al pacientului

Panica coronavirusului a dat un nou impuls pentru activarea unui identificator unic al pacientului. Identificatorul unic al pacientului a fost autorizat în 1996, dar proiectele de lege privind creditele din 1998 au conținut o dispoziție care interzicea guvernului federal să dezvolte și să implementeze identificatorul.

Din păcate, în urmă cu două săptămâni, Camera Reprezentanților a votat abrogarea interdicției. Identificatorul unic al pacientului ar ajuta în eforturile guvernului de a urmări și vaccina pe fiecare american, precum și de a încălca în alte moduri libertatea în numele „sănătății”.

Politicienii și birocrații nu pot elimina un virus mai mult decât pot elimina terorismul. Ceea ce pot face însă este să folosească terorismul, un virus și alte crize reale, exagerate sau fabricate pentru a-și extinde puterea în detrimentul libertății noastre.

Politicienii nu vor rezista niciodată tentației de a folosi crizele ca scuze pentru a câștiga mai multă putere. Prin urmare, depinde de cei care știm adevărul să răspândim mesajul libertății și să creștem mișcarea pentru libertate.

O mișcare puternică pentru libertate este singurul lucru care îi poate obliga pe politicieni să înceteze să ne fure libertatea, în timp ce promit o securitate fantomatică împotriva teroriștilor și a virușilor.
Citiți articolul complet la Institutul Ron Paul pentru Pace și Prosperitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *