“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALNATIONALPOLITICASTIRI

ROMANUL care A SALVAT OMENIREA: Guccifer L-A ADUS LA PUTERE PE TRUMP / VIDEO

guccifer

Cine a decis castigatorul alegerilor din SUA? Poate nu stiati, insa un roman a salvat Planeta, fara nici o gluma!

Numele lui este Marcel Lazar Leher sau Guccifer, hackerul roman care a spart contul de e-mail al lui Hillary Clinton! Pacat, nimeni nu sufla o vorba, cand acest om merita o statuie, un premiu Nobel!

VEZI SI: Dezvaluirile lui Guccifer: Seful SRI stia de patru ani ca firma lui Ghita “a pus la punct un sistem diabolic, bazat pe spagi”

Asa sunt oamenii in ziua de azi, nu mai vad padurea de copaci. Momentan compatriotul nostru este dupa gratii, desi merita sa fie eliberat, ba mai mult merita sa primeasca o functie in SUA in cadrul securitatii cibernetice din partea lui Donald J. Trump, sau cine stie si o medalie!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

6 comentarii

  1. INAINTE DE A SCRIE UN COMENTARIU,AS VREA DACA SE POATE SA MA INTILNESC CU EL,SAL FELICIT PT BINELE CARE LA FACUT. ESTE O CAPACITATE RARA CARE LUPTA PT BINELE OMENIRII.

  2. a fost gasit mort prin spanzurare( ei au spus ca sa sinucis), cu cateva zile inaintea alegerilor si iata cum f.b.i. au inchis cazul doamnei Hilari Clinton Curios foarte…curios .Dar nu e treaba noastra ca un cetatean roman a murit intr-o inchisoare de maxima securitate in s.u.a. Asta ar fi treaba guvernului Romaniei care a acceptat sa-l dea pe mana americanilor.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.