ROMANUL care A SALVAT OMENIREA: Guccifer L-A ADUS LA PUTERE PE TRUMP / VIDEO

guccifer

Cine a decis castigatorul alegerilor din SUA? Poate nu stiati, insa un roman a salvat Planeta, fara nici o gluma!

Numele lui este Marcel Lazar Leher sau Guccifer, hackerul roman care a spart contul de e-mail al lui Hillary Clinton! Pacat, nimeni nu sufla o vorba, cand acest om merita o statuie, un premiu Nobel!

VEZI SI: Dezvaluirile lui Guccifer: Seful SRI stia de patru ani ca firma lui Ghita “a pus la punct un sistem diabolic, bazat pe spagi”

Asa sunt oamenii in ziua de azi, nu mai vad padurea de copaci. Momentan compatriotul nostru este dupa gratii, desi merita sa fie eliberat, ba mai mult merita sa primeasca o functie in SUA in cadrul securitatii cibernetice din partea lui Donald J. Trump, sau cine stie si o medalie!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

  1. INAINTE DE A SCRIE UN COMENTARIU,AS VREA DACA SE POATE SA MA INTILNESC CU EL,SAL FELICIT PT BINELE CARE LA FACUT. ESTE O CAPACITATE RARA CARE LUPTA PT BINELE OMENIRII.

  2. a fost gasit mort prin spanzurare( ei au spus ca sa sinucis), cu cateva zile inaintea alegerilor si iata cum f.b.i. au inchis cazul doamnei Hilari Clinton Curios foarte…curios .Dar nu e treaba noastra ca un cetatean roman a murit intr-o inchisoare de maxima securitate in s.u.a. Asta ar fi treaba guvernului Romaniei care a acceptat sa-l dea pe mana americanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *