Românul care muncește, în viziunea guvernului Ponta: tată de golan și soț de curvă

irs

Cine zicea că Dumnezeu nu veghează asupra României?

Cînd totul pare pierdut, cînd românul pare mai apatic și împăcat cu soarta, Dumnezeu se face drăcușor, își ia secera și ciocanul, se așază pe umărul pesedistului și-l îndeamnă la o nefăcută care trezește din amorțire o nație întreagă, de la Nistru pîn’ la Tamisa.

”Ponto! Ponto! Bă, Victore! Nu fi prost, fratele meu, închide secțiile de vot din străinătate și nu-i lăsa pe tații ăia de golani și soți de curve să voteze! De ce zic tați de golani și soți de curve? E, o să vezi tu peste juma’ de an. Să revenim. Ascultă-mă pe mine, dacă nu cîștigi alegerile să nu-mi zici mie Scaraoțki, Troțki, sau în ce credeți voi acolo la partid! Ești ca și Președinte. Ia zîmbește arogant la cameră! Așa, frumos. Vorbește cu Mele și Dragnea și lasă-i, nene, pe fraierii din diaspora să stea șaișpe ore la o coadă de patru kilometri pînă se plictisesc și pleacă! Ce-o să facă? O să se plîngă rudelor din țară pe Facebook? Aș! O să facă scandal? Ăștia-s decăliți, n-au prins o coadă la tacîmuri și nici o electorală în Teleorman. Păi cîte milioane de d-ăștia n-ați mîncat voi pe pîine la partid, Victore?”

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

VEZI SI: Golanii îți dau la muie, băi, Rus! Și ție și șefului tău, Ponta. Și mentorului vostru, Iliescu. Și mai multora, dar deja e prea lung titlul ăsta…

”Ioane, căldură mare, monșer. Plictiseală. Stăm ca proștii și tăcem. Ce sîntem noi, bă? Mutu’ ăla de Klaus? Uite, mă uitam la poza lui fii-tu și a noră-tii și ziceam: ce copii frumoși! Și tot atunci mă gîndeam la fierar betoniștii din străinătate care-și țin pe bani cîștigați în construcții fiii golani și nevestele curve. Adică, măcar de i-ar fi ținut pe bani de la buget, ca lumea bună de la Cluj și București, din Comitetul Central, cum ar veni. Dar ei nu și nu. Păi dacă-și țin din muncă familiile lor de golani și curve, de prostovani și săraci meschini, la buget cum să mai dea, măi Ioane, bani? Nu vezi, mă, cum iau bani de la gura copilului tău ca să-și țină golanii și curvele? Măi, Ioane, dacă eram în locul tău le-o ziceam de la obraz! Chiar nu te doare sufletul cînd te uiți în ochii triști ai copilului tău în timp ce prostimea se lăfăie în bani? Uită-te și tu la poza asta, măi Ioane! Nu te doare sufletul cînd îți vezi nora cu buzele umflate de plîns, măi Ioane?”

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

VEZI SI: Despre „golanii” şi „curvele” care muncesc în străinătate

Ioan Rus (ministru în guvernul Ponta, vicepreședinte PSD):
”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate.”

În fotografie, fiul lui Ioan Rus cu iubita (probabil la poza asta s-a uitat Dumnezeu-drăcușorul pesediștilor, cînd i-a venit ideea cu golanii și curvele). (sursa)

VEZI SI: Soția lui Ioan Rus confirmă: „Ajungi curvă și cu soțul plecat la București, nu din țară”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Pai cam asta e adevarul
    Nu prea faceti fata adevarului sa inteleg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.