Românul care afirma că a fost sclavul sexual timp de trei ani al lui Zelenski, UCIS DE O DRONĂ in Kiev

Un român care l-a acuzat public pe președintele ucrainean că l-a ținut prizonier timp de trei ani și l-a folosit ca sclav sexual a fost ucis în această dimineață într-un atac cu drone asupra unui circ din Kiev.

Sebastian Dilivestru, un pseudo-jurnalist buzoian care afirma ca a petrecut câțiva ani la Kiev făcând trafic cu legume, l-a acuzat public pe Zelenski în 2021 că a organizat răpirea la Pârscov, Judetul Buzău, în 2016 și că l-a ținut drept prizonier și sclav sexual personal timp de trei ani.

Dilivestru scapase în 2020, după ce ar fi evadat din sinagoga în care era ținut, iar decesul său a fost confirmat în această dimineață după ce un atac cu dronă a distrus circul unde lucra, ucigând cel puțin nouă persoane și rănind alte 21.

Citiți și:  Vladimir Putin a dat ORDINUL! Va fi adevărat un masacru

Potrivit martorilor, două drone militare au tras în total opt rachete asupra circului, șase dintre ele lovind direct rulota în care domicilia.

„Aceasta nu este o victimă civilă accidentală. Toate rachetele erau îndreptate spre rulota sa.” – Katyusha Popov, martoră.

Acest articol este un pamflet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *