ROMANUL CARE A STAT IN COMA A VAZUT IADUL SI RAIUL:”Dumnezeu m-a atins!”

In luna octombrie a anului 2011, Marius Miulescu a suferit un accident groaznic de masina in urma caruia a avut traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic si fractura de tibie.

15 ZILE DE COMA

Dat fiind faptul ca tanarul era in coma, medicii nu au putut sa il opereze.Sotia lui Marius a precizat ca trebuia sa treaca timp in care ei sa astepte ca Marius sa iasa din coma. Au tot asteptat. Ne-a spus ca zilele treceau tot mai greu si tacerea era grea pentru ca trebuia sa astepti fara sa iti pierzi speranta. Niciun moment nu s-a gandit ca isi va pierde sotul. Femeia a marturisit ca se ruga in fiecare zi ca barbatul sa isi revina cat mai repede. Camelia, sotia lui Marius. povesteste la doi ani mai tarziu dupa tragedie, cum mergea la toate bisericile, colinda manastiri nenumarate si se ruga ca sotul ei sa deschida ochii.

mm

Marius a zacut 15 zile in coma si asa cum el insusi a declarat, nimeni nu il poate contrazice: Dumnezeu l-a atins. El spune va in acele momente a cunoscut si Raiul si Iadul si ar fi vorbit cu Dumnezeu. Ceea ce este intr-adevar uimitor, este ca pana si medicii au fost surprinsi cand au vazut pe corpul barbatului un semn. Era o cicatrice in forma de cruce.

O ALTA VIZIUNE ASUPRA LUMII

In coma fiind, a vazut intreg fundul pamantului umbrit de iad. Compara iadul cu un cos de gunoi iar ceea ce este dupa iad in jos este ghena. Spune el, aruncand o hartie la cos, o poti gasi dupa o vreme daca nu arunci totul la ghena de unde nu ai sanse sa recuperezi nimic. Exista, dupa parerea lui Marius, cineva care poate sa salveze din iad sufletul omului:”femeia, ea este singura de pe pamantul asta, de la noi, care te poate scoate.” Asa se face ca mama, sora, nevasta…nu alte femei, te scapa de durere. Mai spune barbatul ca Diavolul este cel care trimite cutremure pentru a speria oamenii, pentru a-i face sa inteleaga cat de lipsiti de credinta sunt.
Dupa aceasta experienta spirituala, nu au incetat sa apara si urmele fizice, aflate in stransa legatura cu viziunile de dupa accident. O astfel de urma, este crucea aparuta din senin pe corpul lui Marius, despre care medicii nu spun prea multe. Inca nu au gasit o explicatie logica, asa ca prefera sa ramana discreti,

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *