Recomandăm cetățenilor să respecte regulile! Romanii vor avea trei zile fără restricții! Gafă uriașă a Guvernului


Cu tot efortul senatorilor și al deputaților de a o vota în cel mai scurt timp, legea stării de alertă nu poate intra în vigoare mai devreme de 18 mai, arată PSD marți, acuzând Guvernul Orban că pune în pericol viețile românilor.

Partidul Social Democrat anunță o uriașă gafă procedurală pe care o face Guvernul Orban, care ar putea zădărnici toate eforturile de până acum privind limitarea răspândirii noului coronavirus.

Astfel, ca urmare a datei la care a fost trimisă la Parlament, legea stării de alertă va putea intra în vigoare cel mai devreme în ziua de 18 mai, susțin social-democrații.

În consecință, între 15 mai, când expiră starea de urgență, și 18 mai, când poate fi adoptată starea de alertă, va exista un vid legislativ, care va face imposibilă impunerea de restricții, se arată pe pagina oficială de Facebook a PSD.

”Zilele prostiei”
”În perioada 15-17 mai vom marca „ZILELE PROSTIEI” Guvernului Orban! Trei zile în care nu se pot aplica restricții pentru prevenirea pandemiei, din cauza unei gafe monumentale a Guvernului PNL!

Au trimis legea stării de alertă prea târziu la Parlament! Cu tot efortul senatorilor și deputaților de a o vota în cel mai scurt timp, din cauza unor termene procedurale obligatorii, legea nu poate intra în vigoare mai devreme de 18 mai!

În lipsa unor REGULI CLARE, va crește riscul de transmitere a coronavirusului. În aceste 3 zile, se poate anula tot efortul colectiv facut timp de două luni! Doar din prostia Guvernului Orban!

Recomandăm cetățenilor să respecte regulile de igienă și distanțare și în aceste 3 zile în care vor lipsi restricțiile legale!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile