ROMANII SUNT TOT MAI IMPLICATI: Mii de tineri anunta ca vor iesi miercuri in strada impotriva manevrelor PSD-Ciorbea: „NU VOM ACCEPTA ACEASTA MIZERIE”

TINERII IES IN STRADA! NU MAI SUPORTA MIZERIILE PSD-ului! VOR DA JOS IAR GUVERNUL NEO-COMUNIST?

Miercuri, de la ora 19.00, in Piata Unirii din Cluj va avea loc un protest fata de demetsul lui Victor Ciorbea de a ataca la Curtea Constitutionala legea care nu-i permite lui Liviu Dragnea sa fie premier. „Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege”, a firma initiatorii protestului.

Orasul chemat miercuri la protest în Piața Unirii: “Demisia, Victor Ciorbea! Legea 90 ramane!”

Petiția a fost semnată de peste 127.000 de oameni în doar trei zile. Primele 100.000 de semnături vor fi depuse marți, la București, la instituția Avocatului Poporului anunță cei de la platforma de-clic.ro, pe care a fost inițiată petiția on-line prin care s-a cerut demisia lui Victor Ciorbea. Celelalte semnături vor fi strânse, printate și depuse pe măsură ce se vor mai înmulți, la o dată care va fi anunțată.

VEZI SI: Credeai ca va fi simplu Dragnea? Romania IESE IN STRADA! SE ANUNTA PROTESTE MASIVE!

„Miercuri, 11 Ianuarie de la ora 18, ne vedem in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Iesim in strada pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului dupa decizia acestuia de a ataca legea 90/2001 la Curtea Constitutionala, lege care interzice persoanelor condamnate penal sa ocupe functia de premier al Romaniei. E revoltator si inadmisibil simplu fapt ca am ajuns sa ‘discutam’ despre posibilitatea ca intr-o tara europeana, o persoana condamnata penal sa poata ocupa cele mai importante functii de conducere ale statului. Integritatea nu e negociabila, iar respectarea legii 90 cu atat mai putin. Sa fie clar pentru toata clasa politica: Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege si atacuri la adresa statului de drept.”, transmit organizatorii protestului in cadrul evenimentului anuntat pe Facebook.

VEZI SI: Votul care a spulberat un mit. Cine sunt votanţii PSD din 2016

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului a depus la Curtea Constituțională la finalul săptămânii trecute o sesizare privind neconstituționalitatea articolul din Legea nr. 90/2001 care l-a împiedicat pe Liviu Dragnea să ocupe funcția de prim-ministru al României, după alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Acest articol prevede că pot fi membri ai Guvernului doar persoanele care nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute de lege.

VEZI SI: NU UITAM SI NU IERTAM: Peste 2.300 de intreprinderi AU FOST DISTRUSE in perioada guvernarii PSD – Adrian Nastase

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

  1. Care societate civila? Daca vor sa iasa, succes. Dar sa nu uite ca PSD-ul a castigat alegerile in mod DEMOCRATIC. A cere schimbarea puterii alese DEMOCRATIC de popor e o insulta dar si o ILEGALITATE. Deci riscul de a fii saltati de jandarmi si bagati in dube, apoi amendati usturator e FOARTE MARE.
    PSD pana una alta ne scapa de taxe. Daca tinerii frumosi vor la loc taxe, foarte bine sa se faca o lege si ei sa plateasca toate acele taxe in plus.

  2. dreptu la protest ete legal, daca iese lumea in strada este ilegal , cnd psd scotea indictele era normal ,care impotriva psd dramatizam, cei ce cred ca alte taxe nu or sa fie ,igur sunt f limitati , intrebare ,,cum supravietuieste un stat dca nu colecteaza ptr buget[PIB] bani? cum? poate tocmsi aceasta intrebare ,va pus pe gnduri cat te prost poti fi , si sa crezi ca guvernantii or sa faca s-ti fe bine, nu va pune pe gnduri ca tunci cnd pun cs nu sunt bsni, daca ar fi ptr popor ar renunta la bani care ii incaseaza nemeritat, pensii specisle, diurne, trns.gratuit , telf. conv. nelimitate s.a.

  3. dreptul la protest il avem indiferent cat ai castigat la voturi , psd [manipulantii] nu a protesatt niciodata?

  4. Mai sa fie… personal nu am auzit pe nimeni ca voteaza cu PSD. Mesaje anti PSD la tot pasul ! Atunci cum de a luat 45 % ? ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *