De la 1 iulie românii primesc 6.000 de lei pentru CONCEDIU

bani-romanesti-011-620x300

Românii vor primi bani frumoşi de la stat sau de la patron pentru concediu.

Ieri, deputaţii din Comisiile de muncă şi buget au dat undă verde proiectului de lege care stipulează ca toţi angajatorii să prevadă bani în bugetul anual pentru a le da angajaţilor voucherele de concediu, în cuantum de maximum şase salarii minime pe economie, salariu care, de la 1 iulie, va fi de 1.050 de lei.

Sumele vor fi deduse din impozitele şi taxele angajatorilor. Mai mult ca sigur salariaţii nu îşi vor primi banii de concediu, întrucât angajatorii nu au prevăzute aceste sume în bugetele de anul acesta. Legea urmează să primească astăzi votul final din partea deputaţilor. (sursa: onlinereport.ro)

VEZI SI: 5 motive pentru care nunțile sunt inutile și stupide

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Fain site dar ma cam enerveaza „Motto”-ul.puneti-l undeva in dreapta ecranului putin mai mic si sa se inchida automat dupa cateva secunde.Sa nu fim nevoiti sa tot gadilam tuciul de cte ori cautam sa citim ceva. Cred ca si dvs .va enervati cand incepeti sa cititi ceva si dupa trei patru secunde apare acel motto. Sanatate.

  2. Foarte bine,un asemenea proiect este benefic pentru toti, dar cineva s-a gandit la VOUCHERE si pentru pensionari !!! ca si ei merg in vacante si cheltuiesc bani !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *