Românii își completează CV-urile în engleză, în caz că iese Ponta

romani-ponta

De câteva zile, românii cu discernământ petrec mai mult timp pe LinkedIn decât pe Facebook. Cum toată lumea vrea să fie pregătită pentru scenariul apocaliptic în care Ponta iese președinte și PSD-ul acaparează integral România, pe LinkedIn se actualizează profilurile și se pregătesc CV-urile în engleză, astfel încât o eventuală părăsire definitivă a României să decurgă cât mai eficient.

”Sper să rămână în țară doar asistații sociali, iar taxe și impozite să nu mai fie cine să plătească, să nu mai fie bani nici de furat, nici pentru pomeni electorale”, spune un IT-ist din București. ”Să rămână în țară doar cei care îl vor vota pe Ponta și să sufere crunt de pe urma deciziei proaste de la vot, pentru că exact asta merită.”

Citiți și:  Mihai Tudose: Tăriceanu a supraviețuit la 5 căsătorii și l-a omorât Victor Ponta

Deși majoritatea plătitorilor de taxe optează pentru Europa, sunt destui tineri care vor să emigreze inclusiv în țări bananiere, convinși că până și acolo democrația este mai puternică decât într-o Românie condusă de Victor Ponta. – Acest articol de un pamflet. Sursa: TNR

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile