Romanii din Marea Britanie si din Germania vor fi TRIMISI de URGENTA IN TARA. Autoritatile straine au…

imigranti1

Peste 40.000 cersetori romani din Marea Britanie si Germania vor fi trimisi acasa in aceasta iarna.

Consiliul din Westminster City, care investeşte anual 500.000 de lire sterline (aproximativ 600.000 de euro) pentru a soluţiona problema imigranţilor romi, denunţă întoarcerea acestora drept o „farsă” şi îndeamnă Guvernul să înăsprească controlul la frontiere.

Deputatul britanic Douglas Carswell a declarat cu ironie că, practic, Marea Britanie le-a finanţat cerşetorilor o scurtă vacanţă în Romania. El a apreciat că „singura soluţie pentru această problemă ar fi ca Marea Britanie să nu mai fie membră a Uniunii Europene”.

Un purtător de cuvânt al organizaţiei Thames Reach a declarat că „există anumite probleme în legătură cu românii care dorm pe străzi şi cei care sunt implicaţi în activităţi de cerşetorie, deoarece aceştia pot decide să se întoarcă” în Marea Britanie.

Începând de la 1 ianuarie 2014, restricţiile impuse românilor şi bulgarilor pe teritoriul britanic vor fie eliminate. Această schimbare nu va afecta statutul cerşetorilor români din Londra, dar ar putea cauza un aflux de imigranţi din România şi Bulgaria, comentează Daily Mail.

6.777 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU