Românii din Germania S-AU SATURAT SA TACA! ADEVĂRUL despre REFUGIAȚII lui Merkel

Un român care lucrează în străinătate la o firmă de catering ce livrează mâncare pentru refugiații din Germania dezvăluie comportamentul straniu și atitudinea superioară a imigranților.

Românul ne-a trimis pe mail câteva impresii din taberele de refugiați, iar concluziile nu sunt deloc îmbucurătoare. Flavius Hent spune că lucrează zi de zi cu refugiații și că este mirat de gesturile sfidătoare pe care le afișează, crezând că totul li se cuvine și că toată lumea ar trebui să-i trateze regește, în timp ce ei nici „mulțumesc” nu spun pentru hrana pe care o primesc zilnic.

refugiati3

Mai mult, imigranții au și câteva facilități, susține românul. Ei primesc un ajutor lunar de până la 400 de euro de la statul german, precum și posibilitatea de a învăța gratuit limba germană, chestiune de care foarte mulți refugiați par total dezinteresați. Un alt aspect interesant semnalat de românul care ia zi de zi contact cu imigranții este acela că printre refugiații autohtoni, proveniți din Orient, cei care se presupune că și-au părăsit locurrile natale din cauza războaielor care le puneau viața în pericol, s-au strecurat și alte naționalități precum albanezi sau bosniaci care nu ar avea ce să caute printre musulmani.

Iată ce ne-a scris, pe mail, românul Flavius Hent:

„Am și eu o părere, din moment ce lucrez zilnic cu ei și am contact cu ei. Ce voi spune acum este adevărul. Lucrez ca șofer la o firmă de catering, Noi le livrăm mâncare și pachete zilnic refugiaților. Printre ei se regăsesc sirieni, afgani, albanezi și bosniaci. Ultimii doi nici nu știu ce caută printre imigranți. La ora 12.00 se dă de mâncare. La ora aia, mulți dintre ei abia s-au trezit. Pe lânga asta, fumează, fac scandal și când e vorba de ajutat, se strâmbă. De asemenea, mulți vin să ceară porții duble de mâncare, negândindu-se că trebuie să ajungă la toată lumea, iar dacă îi refuzi se uită foarte urât la tine. Toți au smartphone-uri și internet. Totodată, primesc lunar o sumă frumușica de bani, între 250 și 400 de euro de persoană de la statul german. Primesc cursuri zilnice de limba germană, dar nu vor să învețe. Într-adevar, printre ei sunt și oameni care au bunul simț, dar prea puțini. Acesta este adevărul despre acești oameni”, scrie românul care muncește ca șofer la o firmă de catering ce livrează mâncare refugiaților din Germania.

VEZI SI: VIDEO SOCANT: Bataie cu CUTITELE intre imigranti la Frankfurt
15 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU