fbpx
INTERNATIONALPOLITICASTIRI

Romanii din Franta SE REVOLTA! Cer parlamentarilor inlocuirea termenului de RROM cu cel de TIGAN

Asociația Europa Unită, Cultura și Drepturile Omului Paris, Franța”..privind proiectul de lege pt revenirea la denumirea istorica a tiganilor

tigani

Uzurparea identității naționale

Domnilor Parlamentari,

Urmare a nenumăratelor evenimente negative, incidente, furturi, furturi în bandă organizată, agresiuni verbale și fizice, comportament anti-social, create de populațiade etnie țigănească, care cu buna știință au deformat imaginea României în statele din Uniunea Europeana după anii ’90 , noi ROMANII (nu doar cei care lucrează înstrăinătate) avem de suferit în urma catalogării de “romi”; când ai un CV pe care scrie” cetățean român”riști să nu fii angajat nici ca agent de întreținere, chiar dacă ai studii superioare! Cunosc doctori cărora li s-a sugerat “sa nu spună că sunt români” pentru a lucra într-un spital!!! Când școala romanească avea un foarte bun renume în străinătate, acum suntem considerați analfabeți !

Vizita Domnului Iohannis, președintele României la Paris !!!! Frumoasa primire !!!! După 1989 s-a profitat de ignoranța romanilor, pentru că “atunci”, noi românii aveam altceva la care sa ne gândim, la reorganizarea României, nu ne-am gândit nici o clipă că se urmarea furarea identității naționale, subtil dar sigur; vă amintiți de avioanele cu țiganii Europei care au stat câteva zile în aeroport???? și nu erau țigani români!!!

Dar noi, ca un popor primitor ce suntem nu i-am lăsat să moară în gerul iernii pe aeroport și i-am primit! După statisticile din ’89, naționalitățile conlocuitoare aveau un procent de 0, 2 % din populația României de 22 milioane de locuitori; acum care este statistica??? Conform Consiliului European, fiecare țară din Europa este obligată sa “găzduiască ” un număr de țigani în procent de10 % din populația tarii!!! Câte țări respecta aceasta decizie???

Acuzați-mă de “rasism ” și “xenofobie”: vă pot da definițiile cuvintelor pentru că eu vă acuz de uzurparea identității naționale, de umilirea unui popor denumindu-l “ROM”! Și sa mai știți d-lor parlamentari: 600 de țigani din Montpellier nu vor să se numească “romi”. Țiganii trebuie sa învețe să respecte alte popoare și să-și respecte și originile și să facă eforturi pentru a evolua pentru că societatea a evoluat, iar ei se complac in anii 400, de atunci, nimic: stil de viata același, furturi, agresiuni, injurii etc.

Aștept decizia dumneavoastra cu privire la această lege de revenire la denumirea de țigan și eu sper că va fi favorabilă pentru evitarea unui proces de revendicare a drepturilor morale pe cale judecătorească.

Cordial,
Loredana Elena Leon,
Președintele Asociației Europa Unită, Cultura și Drepturile Omului Paris, Franța”

VEZI SI: AMENINȚARE – Renunț la cetățenie dacă ROMII nu devin ȚIGANI

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

3 comentarii

  1. Acum cativa ani un iordanian mi-a spus ca la el in tara se stie ca Roamnia e tara tiganilor!!!!!!!!!!
    No more comments

  2. Bine zis, pacat ca autoarea are in posesie niste falci care l-ar face invidios pe orice bulibasa… Ca sa nu mai spun, inca o data,si pe rechinul sef din "Jaws"…

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: