Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ANALIZENOUTATIPOLITICA

Românii Care Vor Să Fie Slugi la Străini

627x0 2

A început concursul pentru cei mai penibili români din 2019 și acești oameni au furat startul.

Zdreanța propagandistă Vice a scris un articol laudativ la adresa nevertebratelor aduse în stradă de către ONG-urile #rezist:

Câteva sute de persoane au fost prezente aseară la mitingul „Vrem Europa, nu dictatură”, organizat de Rezistența, Corupția Ucide și Inițiativa România.

Din prima frază ne dăm seama că-s niște cretini. Europa, mai exact Uniunea Europeană, este o dictatură.

U.E. a impus legi interpretabile împotriva “discursului de ură”, efectiv anulând un drept fundamental al omului – dreptul la liberă exprimare.

U.E. a impus, fără referendum, inundarea țărilor occidentale cu imigranți din lumea a 3-a.

U.E. a impus prevederile Constituției Europene chiar după ce majoritatea statelor membre au respins-o la referendum.

Dacă îți folosești creierul, nu poate să-ți placă democrația și să susții Uniunea Europeană în același timp.

Nu are nici un sens.

Uniunea Europeană este dictatură.

Iar ideea că mai bine ne conduc străinii este complet cretină. Niciodată un străin nu va avea interesul să te conducă pentru binele tău, ci să te exploateze pentru interesele lui. E la mintea cocoșului, logică elementară accesibilă oricăui posesor doi neuroni răzleți.

La miting au fost peste o sută de slugoi negânditori care pretind că sunt pro-democrație, dar se plâng constant de faptul că PSD câștigă alegerile, vorbim despre aceiași slugoi circumcisi la creier care au protestat împotriva referendumului pe motiv că-i a lu’ Dragnea.

De-ar durea ipocrizia, ăștia ar fi în spital, și de-ar dura prostia ar fi în coșciug.

Alți oameni au venit la acest miting, ca și la alte proteste, pentru viitorul copiilor lor. Augustin, un bărbat de 39 de ani care nu se află la prima manifestație de genul ăsta, își dorește, însă, ca cei de afară să nu aibă impresia că mișcările de stradă din România sunt trucate: „Eu sper ca liderii europeni să afle despre ce e vorba și să nu rămână cu falsa impresie că aceste adunări în stradă sunt aranjate, așa cum vor alții să lase impresia.”

Augustine, ești deștept.

Cu siguranță aceste adunări nu au fost aranjate, oamenii s-au întâlnit spontan, iar bannerele și steagurile le-au gasit pe trotuar.

Nu-i de parcă articolul începe prin a prezenta cine a organizat adunarea.

organizat de Rezistența, Corupția Ucide și Inițiativa România.

212 1

213

Aceștia sunt românii de care îmi este rușine. Ba chiar îi disprețuiesc. Poate că ar trebui să îi compătimesc, văzând halul în care au fost îndoctrinați să se urască pe sine.

Dar îi vad ca pe niște trădători,

MW FF855 bullet 20170214115251 ZH

441

442

Suntem în piața în care s-a murit pentru libertate și vrem să fim conduși de alții din afară.

Este exagerat de stânjenitor să vezi în ce hal se umilesc. Mai stânjenitor este că ne umilesc țara.

S-au adunat să ceară colonizarea, acești falși români, indivizi fără identitate națională, cu fetiș pentru alogeni, o masă de idioți utili cu creierul tocit ce se mândresc că poartă jugul străinilor.

În limba engleză, cel mai potrivit cuvânt este “cringe”.

cringe

Gândul îmi sare la poezia ce conține versurile:

Cei ce rabdă jugul ș-a trăi mai vor,
Merită să-l poarte spre rușinea lor!

Ziarul Adevărul:

La protest sunt prezenţi şi Oana Pellea, Stere Gulea, Mihail Şora. De asemenea, figuri politice din opoziţie, precum Dan Barna (USR) şi Vlad Voiculescu (PLUS) au stat de vorbă cu manifestanţii.

msb

Mihai Șora, bolșevic

Printre protestatari se află şi fostul premier tehnocrat şi comisar european Dacian Cioloş. La manifestaţie şi-au anunţat prezenţa şi fiilosoful Mihai Şora şi actorul Marius Manole, obişnuiţi ai protestelelor din ultimii doi ani.

Acești activiști și politicieni erau doar prin zonă, nicidecum nu s-au înțeles între ei să organizeze un protest, nu a fost aranjat.

Adevărul mai scrie:

Pe clădirea Palatului Regala a fost proiectat cu laser mesajul „We want EU, PSD wants Russia“. (Noi vrem Uniunea Europeană, PSD vrea Rusia, n.r.)

Ne-am cam plictisit de aceeași placă cu Rusia, “dacă nu vrei globalism atunci ești pro-rus”.

Altă Umilință

La acest eveniment s-a mai tras o flegmă peste obrazul României în momentul interpretării imnului național, care a fost ciuntit pentru a fi mai corect politic.

Activenews:

Ceremonia de preluare a Președinției Consiliului UE de la Ateneul Român a fost umbrită de un fapt fără precedent. Cel mai puternic simbol românesc, imnul României, a fost intonat ciuntit de către Corul Madrigal.

Astfel, conform Legii nr.75 din 16 iulie 1994, intonarea în variantă scurtă a imnului național prevede intonarea strofelor 1, 2,4 și 11.

„Preoți, cu crucea-n frunte! căci oastea e creștină,
Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost’pământ!”.

Interpretarea se poate urmări aici:

Ne-am obișnuit ca cei de la #rezist să ne amintească importanța luptei anticorupție, respectarea legilor, a democrației și a statului de drept.

Judecătorul care arată ca un pedofil, Cristi Dănileț, susținător #rezist și pro-democrație, crede că trebuie adusă armata în stradă pentru “a păzi democrația”.

Activenews:

Judecătorul Cristi Danileț a publicat pe Facebook un mesaj prin care a sugerat că Armata ar putea ieși în stradă pentru „a păzi democrația”. Reprezentanții Inspecției Judiciare au confirmat că s-au autosesizat în cazul lui Danileț și efectuează verificări în urma celor postate de judecătorul Dănileț.

pads

Cine amenință democrația?

Poporul?

Păi nu era democrația puterea poporului?

Trebuie adusă armata cum au vrut să facă în ’89 să păzească regimul?

Apropo, n-a zis nimic despre legea Vexler, care este antidemocratică și anticonstituțională.

Dar a avut puncte de vedere pozitive despre zoofilie.

Dănileț este cunoscut pentru o serie de comentarii controversate postate pe Facebook. Judecătorul a susținut că este de acord cu zoofilia, ”dacă animalul nu țipă de durere”, pentru ca, ulterior, într-un alt text, să susțină că diferența între violatori și pedofili este că primii comit o infracțiune, așa că merg la închisoare, în timp ce ultimii sunt bolnavi psihic, deci trebuie internați.

Tot el afirma într-un interviu pentru un ziar central că nu există un tipic de „familie românească” și nu există așa-numita „familie tradițională”.

Ce mai e de zis?

“Valorile” promovate de către dobitocii pro-UE sunt slugărnicia, ipocrizia și ura de sine, iar scopul este dictatura unei minorități circumcise la creier.

rzz

Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.