Romanii care au ajuns sa accepte sa fie furati

atac-la-integritatea-teritoriala-a-Romaniei

A devenit o obisnuinta ca strainii sa ne fure din Romania dar oare a cui e vina? Pana la urma nimeni nu vine cu forta in tara asta sa ia bucati din ea daca oamenii locurilor nu ar permite. Problema este la noi. Noi suntem cei care acceptam ca strainii sa ne ia de sub ochi propria tara.

Trebuie sa constientizam faptul ca nu ei sunt vinovati de pierderile noastre, noi suntem cei responsabili sa tinem tara unita, sa pastram ceea ce avem dn stramosi si sa dam tot in schimbul pastrarii unitatii. Este foarte important ca poporul roman sa fie responsabil de ceea ce are si sa lupte pentru a tine departe strainii. noi nu facem decat sa oferim altora ceea ce nu stim sa exploatam noi. Intr-adevar nu ei sunt cei care aduc raul, ei nu fac decat sa foloseasca ceea ce gasesc, noi in schimb, renuntam prea usor la ce avem doar pentru ca ne este prea greu sa exploatam, sa dezvoltam sau chiar sa pastram.

Ne-am obișnuit, ca neam, mai ales în ultimii 26 de ani, să căutăm vinovați oriunde altundeva mai puțin în propria ogradă. Ne-am obișnuit, de pildă, să urlăm cât ne țin rărunchii că 70% din terenul agricol al țării este dat în concesiune străinilor. Dar oare cine l-a dat? Nu cumva noi, noi ca popor? Nu fiecare individual, dar per ansamblul nostru, ca nație, am acceptat asta. S-a decis de către politicieni să se dea liber la achiziția de terenuri de către străini.
Ce ați vrea de la american, rus, neamț, evreu etc? Să vină să ne dea?Normal ca din moment ce ii lasam sa isi dezvolte diverse proiecte in Romania, ei vor lua ceea ce este mai bun si asta pentru ca asa a fost de cand e lumea. Niciun vecin nu va veni sa te ajute, sa te ridice sau sa iti aduca privilegii, el daca va reusi sa intre pe teritoriul tau, va face tot posibilul sa ia tot ce are tara mai valoros.

Cat despre americani sau nermti sau evrei desi sunt strategic asezati la o distanta destul de mare de noi, reusesc sa isi exercite puterea asupra Romaniei prin simpla noastra acceptare. Cat timp ii vom lasa sa se aproprie de noi, trebuie sa ne asteptam ca ei sa intervina astfel incat sa se produca diferite schimbari.
cat despre puterea in stat, avem nevoie de sefi de stat responsabili care sa isi asume orice esec dar si orice mica schibare sau tentativa de a o face. Ei sunt raspunzatori pentu schimbarile care au loc in tara. Asa se face ca in ultimii 5 ani padurile noastre sunt luate de nemti, o buna parte din sud-vestul tarii este umbrit de proiectele strainilor iar sudul si o parte buna din subcarpati sunt pe cale sa fie „luate” de vecini pentru ca cei care au condus tara inultiii ani nu au vazut in asta ceva amenintator.
Este clar ca daca nu ne mobilizam sa constientizam ceea ce se intampla cu tara noastra, vom ajunge sa fim deposedati cu acordul nostru inconstient, de catre strainii insetati de putere. – Articol de Bianca C.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *