România se afla în AGONIE! ….ce ne-a mai rămas?

Romania-TREZESTE-TE-

România anului 2015 privită prin ochii sceptici ai analiștilor socio-economici . Dacă anul trecut s-a preconizat o creștere economică acolo cu te miri ce procente scoase din burtă așa cum se proceda pe vremea răpostatului când se raportau producții uriașe în agricultură , anul acesta prognozele sunt nefavorabile . O țară coruptă la cheremul marilor puteri nu-și poate depăși starea de regres . Cu toate că populația a așteptat o schimbare în bine odată cu venirea la conducere a unui nou președinte , Klaus Iohannis un președinte al lucrului ,, bine făcut ’’ …o sintagmă demagogică adesea folosită de către candidații la președinție în campanile electorale, numai că de data aceasta s-a reușit manipularea maselor într-un stil nemțesc . Săracii români prostiți de carisma etnicului au ajuns să confunde sașul mafiotizat cu regii germani din dinastia Hohenzollern care au condus România opt decenii.

VEZI SI: Cum nu vii tu Tepes, doamne…?

Ce șanse are România să se redreseze economic, dacă bogățiile naturale au intrat sub stăpânirea multinaționalelor ? Săraca țară bogată! Patrimoniul național, Roșia Montană este ca și vândută corporațiilor.
Cum a ajuns cel mai mare zăcământ de aur din Europa ce poate furniza venituri uriașe în condițiile exploatării exclusive în interesul economic al țării pe mâna unor jefuitori străini, dacă acestora nu li se facilita ,,afacerea’’ având sprijinul celor aflați la cârma statului ?

VEZI SI: Revenirea la Nationalismul de anvergura!

Protestele organizate împotriva exploatării în beneficiul concernelor străine doar au amânat procedura pentru un timp, dar în cazul exploatărilor forestiere situația a ajuns la apogeu . În perioada 1990-2011 au fost defrisate 366.000 de hectare de padure, atat din ocoalele silvice de stat cat si din cele private, cauzand un prejudiciu de 5 miliarde de euro, potrivit unui raport al Curtii de Conturi. Conform unui sondaj realizat de Greenpeace, in Romania se taie peste 3 ha de padure in fiecare ora. Schweighofer, Kronospan şi Egger, companii austriece care controlează prelucrarea lemnului din România, au ajuns în 2013 la afaceri cumulate de 1 mld. euro din vânzarea de cherestea şi alte produse din lemn, din care mai bine de jumătate merge la export.Dacă cu ceva ani în urmă ne mândream cu cea mai mare rezervație forestieră din Europa , acum suntem pe poziția celor mai nemiloși călăi ai naturii . Dar natura se dezlănțuie cu un răspuns agresiv , alunecările de teren, inundațiile, căldura sufocantă vara.

Mulți nu știu ce rol are pădurea pentru circuitul apei în natură sau pentru stabilitatea terenurilor și viața omului. Retrocedările ilegale de imobile, teren și pădure acordate personajelor din sfera publică protejate de imunitatea politică sau aflate sub protecția grangurilor cu robă de procurori , au săpat adânc găuri în visteria națională.Cele mai revoltătoare cazuri de corupție rămân în continuare nesoluționate .

VEZI SI: Tradatori si… tradatori: de la Basta si Ipsilanti la Iliescu si Basescu, iudele neamului romanesc fara sange romanesc

Anual, 5 milioane de euro merg în buzunarele parlamentarilor pensionați , în timp ce 46% dintre cei aproximativ 19 milioane de români cât au mai rămas în țară, trăiesc la limita sărăciei. Agențiile de dezvoltare regională scot la suprafață procente alarmante ale creșterii nivelului de șomaj, renunțarea la studii de la începutul școlarizării, boli datorită lipsei de igienă, hrană și de informare corectă. Nu există nici o șansă de combatere a sărăciei atâta timp cât nu se iau măsuri în beneficiul populație, dar cine să o facă? Dușmanii poporului român , tagma jefuitorilor străini de neamul nostru ca origine și interese? Cum s-au gestionat atâția bani împrumutați de la organismele bancare internaționale? Cum ar fi arătat România astăzi dacă am fi avut niște lideri adevărați cu dragoste față de țară și popor?….…și dacă noi românii ne-am fi mobilizat în virtutea conștiinței colective care ne leagă, să acționăm împotriva fărădelegilor asupritorilor ? Ne-am abandonat controlului exclusiv a elitei sataniste fără să conștientizăm că noi reprezentăm forța majoră și tribunalul suprem. O lege emisă de un stat de drept nu reprezintă expresia fidelă a voinței poporului, ea poate deveni represivă într-o conjunctură care favorizează grupurile de interese. În situația României când politicul a acaparat toată puterea, oamenii sunt lipsiți de drepturile cele mai elementare . Ironia sorții în țărișoara noastră, ai dreptul la aproape orice, dacă ai cu ce ! Cam așa funcționează politica instituțiilor statului. Oricât ne intoxică mass-media cu informațiile privind reformarea justiției devenită independent peste noapte, așa ceva nu a fost posibil și nici nu va fi, câtă vreme oculta diabolică și-a implementat strategiile de interes .Joaca de-a arestul de ochii naivilor continuă,însă nu s-a auzit în nici unul dintre cazurile de condamnare ca infractorilor să li se confiște averea. Dosarele penale curg pe bandă rulantă, iar infractorii ghiftuiți ca ploșnițele, primesc o pedeapsă formală, ispășită într-un timp record apoi odată eliberați acești delicvenți revin la vechile deprinderi .

VEZI SI: Romania, tara exportatoare de robi!

Unde este România noastră? O mai stăpânim noi?

A ajuns pe mâna celor care ne-au colonizat , evreii, americanii, austriecii, germanii, englezii și toată floarea cea vestită din Apus . S-au falimentat la ordinul multinaționalelor sectoarele cele mai productive ale economiei , agricultura care ar putea asigura necesarul de hrană din producție proprie astfel n-ar mai trebui să se importe din afară produse alimentare modificate genetic, un adevărat pericol pentru sănătatea omului .În 2009 comisia criminală Codex Alimentarius i-a impus României să adopte standardele internaționale de practică alimentară . Conform Codexului, ţara noastră este obligată să folosească experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care conţine o substanţă chimică extrem de toxică, numit INITIUM, care va fi utilizat în culturile de viţă de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.

VEZI SI: Iudele neamului romanesc, fara sange romanesc

Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare. De voie de nevoie am devenit cobaii unui experiment criminal, pe care multe țări europene au ales să nu-l accepte. Dacă la începutul anilor 90 sindicatele românești mai țineau partea celor cărora se presupunea că le apără drepturile, după un timp capii acestora s-au dat de partea politicienilor care i-au acaparat cu privilegii acordate ca să-i poată manevra în direcția dorită. Sindicatele au acceptat cele mai umilitoare condiții impuse de codul muncii, salarii mizerabile, ore multe de muncă, o adevărată sclavie pe pământul strămoșesc. Îndestulații apusului după ce ne-au colonizat și ne-au impus regulamentele lor asupritoare ne arată cu degetul ca pe o națiune devenită paria Europei . Acești nevolnici cotropitori au uitat că în vremurile demult trecute datorită ȚĂRILOR ROMÂNEȘTI care au ținut pavăză trecerii în Occident a hoardelor barbare care pustiau totul în calea lor, au prosperat atât de intens . Din 90 și până în prezent se vorbește numai despre privatizarea României în termeni economici , în realitatea acesta a însemnat scoaterea la mezat a industriei, a resurselor minerale și energetice .  Pe baza Legii nr.555/2004 a privatizării PETROM, votată de PSD, PNL, PD, PC şi UDMR, în perioada 2005-2014 firmele care exploatează în România ţiţei plătesc Statului Român numai 2-3 dolari/baril, iar pentru gazele naturale doar 4-5 dolari/1.000 m3, indiferent de preţul acestora la bursă, cu alte cuvinte ,, băieții deștepți ‘’au dat pe nimic uriaşele bogăţii naturale din România.Sistemul bancar din România a fost acaparat în totalitate iar atacarea suveranităţii naţionale s-a iniţiat începând cu sectorul finaciar-bancar. Politica anti-românească a  grupurilor de interese a înăbuşit orice iniţiativă individuală sau colectivă a românilor de bună credință de a păstra capitalul afacerilor în beneficiul economiei interne. Existenţa unei banci cu capital autentic românesc încurca planurile masoneriei evreiești care viza și vizează  controlul absolut asupra societăţii noastre și a întregii lumi. Holocaustul împotriva românilor a ajuns la cote maxime îm timp ce presa obedientă satanicilor masoni , face mare caz de implicarea României în holocaustul evreiesc, atît Puterea cît şi Opoziţia acţionează împreună împotriva Poporului Român şi a României, precum şi pentru realizarea proiectului „Israel în România” ! După jaful şi dezastrul, unic în lume, de la Roşia Montană  se pregăteşte expropierea românilor de către titularii licenţelor străine de exploatare a resurselor.

VEZI SI: România, țara condusă de către minoritățile etnice

Promotorii globalizării lucrează la ștergerea treptată a identităţii, a conştiinţei apartenenţei la naţiunea română care  se operează, de mai mulţi ani, direct asupra tinerilor prin învăţământ, mai ales prin disciplinele umaniste – limba şi literatura şi istoria românilor.

Scopul educației globaliste este formarea unui om al mileniului trei de tip nou , asemănător deșănțatei și utopicei ideologii comuniste, interesat de valori materiale şi pseudo-culturale, fără identitate naţională. Ce șanse mai avem să păstrăm bruma de românism autentic ce ne-a mai rămas dacă nu ne unim ca națiune într-o forță puternic inchegată, combativă? Cât timp vom mai lăsa sistemul mafiot mereu plecat în faţa directivelor, regulamentelor şi grupurilor de presiune din interior şi din exterior să ne slăbească în continuare puterea până la destrămarea statului şi a identității noastre naționale ? – Articol de Andreea Arsene, Nationalisti.ro

VEZI SI: Tinerii României și lipsa perspectivelor de viitor….

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

  1. zalmodegikos

    Se tace şi se face.

  2. ne-a mai ramas doar akm-ul. vointa s-avem

  3. Daca nu iesim in strada ACUM,vom fi terminati dar romanul este las,dezbinat si indiferent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.