Romanian HAARP – o armă inteligentă (?!)

Articol de: Ion Măldărescu

Intoxicarea prin mass-media cu informaÅ£ii prezentate drept „oficiale”, nu mai este de mult un secret. Oamenii nu mai par dispuşi să mai înghită orice li se spune. Voci autorizate prezintă date reale care adâncesc, de la o zi la alta, clivajul dintre populaÅ£ie şi discursul politic. Am amintit în câteva articole de gradul performant al tehnologiilor şi de evoluÅ£ia roboticii militare de ultimă generaÅ£ie. În ceea ce urmează voi comenta câte ceva despre evoluÅ£ia armelor inteligente. După producerea catastrofei din Haiti, preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, dar nu numai el, i-a încriminat pe americani, că ar fi provocat-o. De altfel, chiar specialiştii americani şi-au exprimat neclaritatea asupra unor aspecte suspect de ciudate. Certitudine este şi faptul că prin filmele-eşantion care cochetează cu scenariile S.F., s-a indus deliberat ideea ambiguităţii, a posibilei generări, sub control uman, a catastrofelor „naturale” gen tsunami, uragane, cutremure etc. În martie 2010 politologul Claudia von Werlhof de la Universitatea din Innsbruk, Austria, a declanşat un uriaş scandal internaÅ£ional, avansând teza conform căreia seismul de 7,3 grade pe scara Richter din Haiti, în urma căruia şi-au pierdut viaÅ£a 230.000 de oameni, iar alÅ£i 300.000 au fost răniÅ£i, ar fi fost provocat artificial, prin instalaÅ£ia HAARP din S.U.A. MenÅ£ionata instalaÅ£ie din Alaska este un sistem sofisticat care poate produce catastrofe „naturale”, schimbări meteo-climatice, cutremure sau inundaÅ£ii. Oamenii de ştiinţă susÅ£in că astfel de „intervenÅ£ii” pot scăpa de sub control, fiind posibil „reversul medaliei” chiar împotriva celor care le-au creat. Astfel, pot fi „fabricate” ploi torenÅ£iale în India, care nu exclude izbucnirea concomitentă a unui uragan în Australia sau în Europa. Sistemul menÅ£ionat este însă destinat şi promovării unui program de cercetare cu obiective secrete asupra celei de-a patra dimensiuni.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Dr. Daniel Winter, fizician din Waynesville, Carolina de Nord, afirmă că, este foarte probabil ca asocierea dintre emisiile de înaltă frecvenţă ale sistemului HAARP şi frecvenÅ£ele naturale extrem de joase să declanşeze efecte secundare imprevizibile, rezultând că HAARP se prezintă a fi o armă cu două tăişuri. Cercetările menÅ£ionează şi pericolul dereglării echilibrului ecologic sau folosirea sa ca „terorism ecologic” (de la descoperirea tehnicii radiofonice direcÅ£ionale se constată dispariÅ£ia coniferelor şi a foioaselor, fenomen care nu ocoleşte nici Å£ara noastră).

InstalaÅ£ia antenelor militare din apropierea poligonului militar Capul Midia, judeÅ£ul ConstanÅ£a, prezintă un straniu element de „noutate”: nu este similară cu nici o amenajare a Armatei Române cunoscută până acum. În apropierea unor containere militare a fost instalat un sistem format din câteva zeci de antene speciale. InformaÅ£ii neoficiale susÅ£in că această instalaÅ£ie ar reprezenta un tip de armă geofizică, capabilă să genereze cutremure, modificări climatice sau atacuri psihotronice asupra populaÅ£iei. Din informaÅ£iile de care dispun, la nivel planetar există patru ţări care au în dotare asemenea arme, România fiind a cincea: Statele Unite, Rusia, China şi Norvegia. InstalaÅ£ia americană HAARP din Alaska, S.U.A., larg „mediatizată”, a născut mai multe dispute internaÅ£ionale, cele mai importante venind din partea FederaÅ£iei Ruse. Readuc în atenÅ£ia cititorilor un context de împrejurări, aparent „deconectat” de la cele relatate până aici; scandalul de la Moscova declanşat după ce s-a aflat de antenele speciale de tip HAARP instalate pe litoralul românesc: la 16 august 2010 – Diplomatul român Gabriel Grecu a fost arestat, sub acuzaÅ£ia de spionaj, iar ca replică, la 18 august 2010 un diplomat rus a fost expulzat din România. Ambele cazuri au fost tratate în mod „generos” de mass-media.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

HAARP „poate fi considerat primul sistem de arme de valoare universală şi cosmică, care îşi ia muniÅ£ie din cosmos şi din surse de energie proprie, fiind în măsură să producă explozii comparate cu cele nucleare”… „Este greu de spus ce e acest sistem de antene de lângă plaja Corbu. Arată altfel decât celebrul HAARP. E ceva absolut nou, care nu seamănă cu nimic din ceea ce se ştie. Ar putea face parte din SCOMAR, sistemul inteligent de monitorizare a Mării Negre, pus în funcÅ£iune recent, dar şi acela ar trebui să aibă altfel de antene”, apreciază cunoscutul generalul dr. Emil Străinu, specialist în domeniul armelor geofizice. Oare prezenÅ£a unui astfel de sistem-armă pe teritoriul României nu o transformă în Å£intă fixă precisă?

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile